Магично мега шоу с Астор, Боби Шоу и Шехерезада в НДК

На  4 април  2013 от  19:00 часа зала 3 на НДК ще бъде омагьосана с невероятния спектакъл Stars of the magic, по идея на известния маг Боби Шоу и Шехерезада.

Stars of the magic e грандиозен магичен спектакъл, който се реализира за първи път в България със специалното участие на  мега звездите на магичното изкуство и гости от чужбина.

Ще станете свидетели на невиждани до този момент трикове и илюзии в това велико и древно изкуство, като същите ще бъдат представени от най-добрите илюзионисти на България и Европа, като прословутия Астор, Боби ШоуШехерезада – МАГ 2012, Mr. Gogo – един от малкото хора, който практикува ментализъм (жанр в илюзионното изкуство, свързан с четене на мисли и свръхестествени неща), Грифони – председател на сръбския клуб на илюзионистите, Паоло – специален гост от Италия, Весо Шоу – комична магия, Дани Магики др.

В спектакъла ще бъдат представени всички жанрове на магичното изкуство (фокуси, илюзии, манипулации, ментална магия, close up). В спектакъла зрителите ще имат възможността  за пръв път да видят  най-новите постижения в областта на модерната магия, както и представянето на млади изпълнители с особени и доказани постижения в областта на илюзионното изкуство.

Спектакълът се организира по идея на известните български илюзионисти Шехерезада и Боби Шоу и любезната подкрепа на „Съюза на илюзионистите в България.“

Заповядайте на уникалното  магично шоу, което за пръв път ще покаже една истинска илюзия на фона на тази, в която живеем!

Билети на цени от 15 лв. в касите на НДК, eventim.bg, tichetstream.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.