Магиите на ходжа Адем в Ничия земя 23.05.2015 + видео

Ничия земя„Приложна магия“ (Из практиките на ходжа Адем)

Тази събота в “Ничия земя” Даниела Тренчева ни пренася в земята на ходжите, гледачките, баячките и… магиите. Земя, където на обезверения или обезвреден народ нищо друго изглежда не му е останало, защото вместо работа търси баене, вместо приятелите си – търси ходжите, вместо неволята – вика духове, вместо адвоката или доктора – търси магията.

Тенденциите са потресаващи! Среднодневно само през един от ходжите – Адем – минават от 80 до 100 души. А тези като Адем са стотици.

Употребата или злоупотребата с доверието на хората и нещастието им са в своята стихия. Адем повтаря да не се доверявате на самозванци, които измислят нещастия, за да печелят. В същото време обаче твърди, че може да премахва лошата орисия, тези, които самоцелно правят магии, ставали все повече, а методите им – все по-зловещи…

“Преди време социологическите проучвания на ходжа Адем показаха, че повече от половината, които ходят при него са управници. 40 процента от тях търсели начини да задържат постоветете си, а останалите – любовниците си. Обикновените хора питали предимно за работа и за болести. Към днешна дата – управниците правят магии преди избори, също тогава любовниците им се чувствали изоставени и ги ръсели със светена вода, за да не ги изоставят. Обикновените хора идват омаломощени от кредити, искат да им се развалят магии, направени заради имоти и все по-често питат дали ще оживеят близките…

Ако не друго, то категорично реалното е, че който прави лошо – то обратно му се връща. И не е нужно ходжата да ви го каже. Равносметката, че зловещините достигат невиждани измерения, а способите – невиждана изобретателност, е факт. Твърди се, че всяко материализиране на лоша мисъл може да се сбъдне, но лошото тровело душата на този, който го пожелава на другия. Факт е обаче и още нещо – ако Адем и другите като него нямаха работа, то светът щеше да бъде едно по-добро място. И не магията прави или трови живота, животът е добрата магия.”

 “Ничия земя” – събота, 23 май, 18:00 часа, Нова телевизия

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.