Маги Вълчанова показва 3-месечното си „вълче“ – снимка

Маги Вълчанова представя най-новия мъж в живота си

Красивата Маги Вълчанова отваря вратите на дома си, за да представи пред HELLO! България новия мъж в живота си – тримесечния си син Андрей. В ексклузивни интервю и семеен албум с двете си слънчица – Андрей и 5-годишния Румен, Мис България 2000 споделя радостите и трудностите около второто майчинство. Как се справя Маги с трима мъже и четири кучета, както и кой й помага с грижите – само в новия брой на HELLO! България.

„Всички вкъщи се борят за моето внимание” – разказва Маги Вълчанова.

HELLO! България разкрива още:

Как Маги и съпругът й са избрали името на Андрей, какво бебе е той и по какво прилича на брат си Румен, успява ли да намери време за себе си красавицата и как вървят професионалните й проекти.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

* ЕКСКЛУЗИВНО: В специални интервю и фотосесия в дома, където Майкъл Джексън е живял между 11-ата и 30-ата си годишнина, Катрин Джексън разкрива най-скъпите спомени със сина си и отношенията с децата му. Как изглежда прототипът на Невърленд, кой помага на мама Джексън с отглеждането на внуците, какви са те като характер и как живеят без баща си – в новия брой.

* Теодора Духовникова говори откровено за ролята си на майка, за отношенията с двете си дъщери, за приликите и отликите с героинята си Божура. Сбъднала ли е детските си мечти красивата актриса, откъде се зарежда с позитивизъм и сила и какво е отношението й към благотворителността – в новия брой на HELLO! България.

Следвам знаците и сърцето си” – с усмивка на лице разкрива Теодора.

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

  •    Невероятната истинска история на Арнолд Шварценегер;
    • Назад към детството: Играещият човек Петьо Петков – Шайбата;
    • Оуен Йеоман  каза „Да” на любимата си Джиджи Ялуз.

Снимка: КОСТАДИН КРЪСТЕВ – КОКО за списание HELLO! БЪЛГАРИЯ

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.