Маги Малеева препира пелени от плат?! Иван и Андрей знаят защо!

Дървото „Иван и Андрей” ще краси дома на Маги Малеева

В понеделник вечер гост в „Шоуто на Иван и Андрей” бе една от най-добрите тенисистки и изобщо спортистки на България – Магдалена Малеева. Най-малката от трио Малееви от пет години не е активна спортистка, но миналата седмица направи успешно завръщане на корта, като спечели републиканската титла за втори път след победата й на същото първенство през 1988 година.

Бившата номер 4 в света скромно обяви, че победата й се дължи на това, че едни от най-добрите тенисистки не са участвали в надпреварата. Тенисистката добави, че е имала нужда да се върне към предишния си живот и да направи нещо „щуро”.

„Спечелих с не много добра игра!” – призна тя. Маги Малеева не е радостна от това, че е спечелила с ужасна мускулна треска и без особена подготовка, защото това не говори добре за бъдещите ни надежди в тениса. „Направих го за собствен кеф!” – добави още тя.

Тенисистката определи като едно от най-интересните неща в живота си появата на двете й деца.

Относно това дали би живяла в друга държава и защо не е заминала след като има възможност да го направи, Маги Малеева заяви: „Аз се чувствам гражданин на света!”. Тя обясни, че харесва много места по света и нищо не й пречи да ги посещава и да се връща обратно в България.

След темите за тениса и майчинството двамата водещи насочиха разговора към биохраните, към които гостенката им определено е пристрастна. „Ние с планетата сме един организъм!”, е мнението на спортистката. Според нея, ако ние – хората, тровим планетата, и тя ще ни отвърне със същото.

Известната тенисистка сподели, че винаги се храни здравословно, като храни така и децата си. За нея биохраните не са само бизнес, а и философия на живот.

Има хора, които смятат, че това да се храниш здравословно е много скъпо. На това твърдение Малеева отвърна: „Няма нужда да си много богат, за да ядеш нормално!”. Тя бе категорична, че ако един човек има желание да се храни здравословно, той ще намери и начин.

Освен всичко друго, което спазва за опазването на майката Земя, Маги Малеева използвала за отглеждането на децата си пелени от плат. Перяла ги ежедневно, за да не прави излишен боклук, с който да замърсява природата.

За финал домакините подариха на гостенката си и ревностна защитничка на природата декоративно дърво от вида „Гинко билоба” на име „Иван и Андрей”.

Двамата водещи шеговито обясниха, че са избрали собствените си имена за название на растението, защото то много приличало на тях самите. Първата прилика била в това, че растението е дърво като тях. Втората, че е високо 1,20 м., колкото е и ръстта на водещите. И трето, трябвало обилно да се полива, добавиха с много смях Иван и Андрей.

Вторник вечер гост в „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде гласовотият журналист Иво Инджев. Иван и Андрей ще си говорят с него за провокативната книга „Президент на РъБъ”, която Инджев написа след скандала „Дянков – Първанов” в „Шоуто на Иван и Андрей”. Няма как да не се докоснем и до емоциите около участието на журналиста в певческо-танцувалното шоу на Нова телевизия – „Байландо – сцена на мечтите”.

„Шоуто на Иван & Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.