Маги Джанаварова пее на празника на розата – карловци, чувате ли?

Маги Джанаварова ще бъде звездата на традиционния празник на розата в Карлово

Утре (18 май) започват честванията в град Карлово и областта за Празника на розата, които ще продължат до 29 май. Началото ще даде конкурсът „Царица на розата”, който ще се проведе в читалище  „Васил Левски” от 19:00 часа. В конкурсната програма могат да участват единствено момичета от областта Карлово на възраст между 16 и 21 години, а специално жури ще избере новата царица на празника.

Специален гост на вечерта ще бъде музикалният идол на България – Маги Джанаварова. Младата певица ще представи част от песните от дебютния си албум „Първа стъпка” (от Вирджиния Рекърдс) включително хитовете „Трябва Да Знам”, дуета й с Миро – Светът е Мой”, римейк на „Нека да започнем”, както и някои от емблематичните й изпълнения, с които стигна до финала на Мюзик Айдъл 3 като “Don’t Stop Me Now” и “Listen”.

Празникът на маслодайната роза в Карлово и Казанлък е с повече от 100-годишни традиции и включва ритуала „Розобер“, дефилиране на кукерски състави и накрая кулминацията – шествие на царицата на Розите. Празникът се организира от община Карлово и народно читалище „В. Левски”.

Маги Джанаварова и Миро – Светът е мой

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2010 г.