Магарето към Камен Во.: За пари, за много пари ли си в БНТ?

Камен Воденичаров в „На инат” по ТВ7: В България е по-добре да си проститутка, отколкото хамалин

В сряда вечер специален гост в предаването „На инат” по ТВ7 беше актьорът, певецът и ТВ водещ – Камен Воденичаров.

Марк О’Селски побърза да го попита как се е навил отново да се завърне на малкия екран и както се казва в една реклама: „За пари ли… За много ли?”.

Камен в същия дух отговори: „За мноого” и категорично отрече да е част от плана за източване на БНТ. Той отказа да спомене дали в договора му има клауза, която да определя при какъв рейтинг предаването му може да бъде спряно.

„Служебна тайна”, заяви Камен и не се поддаде на аргументите на водещия, че една обществена телевизия не бива да има такива тайни.

Воденичаров похвали новото ръководство на медията, в която сега се подвизава, но изрично подчерта, че това не е подмазване.

Марк върна отново лентата назад и подсети госта си за предаването  „Ку-ку” и скечовете с двете проститутки и хамалите.

„Хамалите продължават да носят каквото е необходимо” – отговори Камен, но на въпроса дали е по-добре да си хамалин или проститутка в България, той отговори „Май е по-добре да си проститутка.”

Още един въпрос вълнуваше дългоухия водещ и той бе дали навремето Хачо Бояджиев е спрял „Ку-ку” по поръчка.

„Предаването бе спряно, когато се разработи тезата, че една обща икономическа групировка „Мултитрон” управлява държавата” – отговори Камен.

Марк О’Селски от своя страна обеща, че ще пита лично Хачо, който ще му гостува в края на седмицата.

Видео от гостуването:

Гледайте „На инат” и в четвъртък, 28 октомври, защото гост в „На инат” по ТВ7 ще бъде  една от екранните половинки на Камен Воденичаров – „Скакуецът” с три черни колана , три книги и 5 албума – Светльо Витков!

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.