Мага срещу Васко Василев в „Аз обичам България“ с онлайн видео и снимки

Мага срещу Васко Василев в „Аз обичам България“

Съдии, съседи и съквартиранти на гости на „Аз обичам България”

Всички обичат „Аз обичам България” – доказателство за това ще бъде епизодът на предаването този петък, когато ще видим двама от съдиите в X Factor, две съседки от „Етажна собственост” и две бивши съквартирантки от Big Brother.

В навечерието на деня на размисъл капитаните няма да му мислят много и ще се впуснат в оспорвана предизборна надпревара. Андрей Слабаков ще разчита на световноизвестния музикант и съдия в X Factor Васко Василев, познатата като Теменуга от „Етажна собственост” Невена Бозукова, както и съквартирантката от първото издание на Big Brother Стойка.

Юлиан Константинов няма да се даде лесно и ще влезе в битката със също толкова сериозна листа – срещу Васко Василев ще се изправи другият безкомпромисен съдия Мага, срещу Невена ще застане съседката й Милена Маркова-Маца, а срещу Стойка ще излезе репортерката от „На кафе” и бивша нейна съквартиранта Зейнеб.

Двата отбора ще трябва да си припомнят кой политик откъде е тръгнал и къде е роден, колко са високи едни от най-известните българи, какво се пита в хасковския израз „Д’ъль – ‘ъль” и куп други предизвикателства.

Какво трябва да направи Димитър Бербатов според 53 % от българите, кои са най-обичаните родни ястия и по колко различни начина можем да се оплакваме ние, българите?

Ще разберем още колко процента от нас са се карали със съседите си, колко са си патили от майстори, както и какво е самочувствието на българските жени и каква част от тях се смятат за секси.

„Аз обичам България” – този петък, 21 октомври, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от шоуто онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.