„Мадона“-та Азис отслабна, смества в леглото Иван и Андрей (ВИДЕО)

Азис не искал да се прави на Мадона, показва колко е отслабнал

Тази вечер Иван и Андрей се намърдаха в леглото на Азис. Оказа се, че изпълнителят спокойно би могъл да ги замени с… Коце Ламята, който вече е в графата „бивши”. И без това във вторник плъзна снимка, на която Азис е с двама мачовци!

„Хората обърнаха страшно много внимание на нашата връзка, а не на клиповете, които правя. Аз имам клип и не се говори за нищо друго, освен за моята връзка“ – откровеничи певецът относно раздялата.

„С Мустафа имаме фотосесия, но сме само приятели, въпреки че е толкова красив и изглежда по този начин. Почувствах, че трябва да направя нещо различно и затова направих тази фотосесия.

Когато го видях си казах: „Господи, този е ужасно красив“ и много исках да го снимам по някакъв начин. Сега беше моментът да направя нещо ново, а и да покажа колко съм отслабнал. Във фотосесията не съм имитирал Мадона от „American pie“. Съжалявам, че приличам толкова много на нея“ – хили се доволен Азис.

Поп-фолк гуруто със сто лица призна пред Иван и Андрей, че връщането към образа на „обикновения мъж” (ром) е било грешка. Именно затова отново го виждаме с тежки гримове и шантави костюми. Очевидно българинът не е дорасъл да пусне някой от друг етнос да води предаване по телевизора – изключение са случаите, когато този някой се „унижава”, правейки се на хомосексуален (примерно).

От екипа на шоуто бяха обещали, че ще видим и новия клип на звездата – „Удряй ме”. Уви, показани бяха само отделни кадри, което разочарова феновете на Краля.

Виж участието на Азис при Иван и Андрей:

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2010 г.