Мадона идва в България с екип от над 250 души!

Остават броени дни до най-градиозното събитие в музикалната история на България – концертът на Мадона в София!

Поп Кралицата с нетърпение очаква да се появи пред хилядите си български почитатели!

По-малко от месец остава до най-грандиозното и най-очаквано събитие, осъществявано някога в България – концертът на Мадона в София на 29.08.2009г. на стадион „Васил Левски”!

Въпреки различните слухове в медийното пространство, в графика на турнето на Мадона Sticky & Sweet няма абсолютно никаква промяна и тя със сигурност ще пее за българската си публика.

Повечето от концертите й са напълно разпродадени и имат невероятен успех навсякъде по света. По всичко личи, че поп дивата е в невероятна форма, раздаваща се напълно, зареждаща с изключително позитивни емоции.

Мадона очаква с нетърпение да посети за пръв път страната ни и да се появи пред българските си фенове, а за нас остава само да броим дните до срещата си със звездата.

Все още има ограничен брой билети за концерта, които могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлай на адрес www.ticketpro.bg.

Продукция от такава величина за пръв път ще бъде осъществена в България. Реализацията й е предизвикателство и плод на сериозна подготовка.

Кралицата на попа идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще се грижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто ще я видим в 8 различни тоалета, които са една малка част от целия блясък на това невероятно зрелище.

Над 400 души ще изградят огромната сцена на столичния стадион „Васил Левски”. Техническата подготовка стартира около седмица преди датата на концерта, а екипът от българска страна е съставен от изключителни професионалисти, които ще дадат всичко от себе си, за да докажат, че и у нас могат да се организират събития на световно ниво.

За зрителите тази подготовка ще означава само върховното усещане от това да си част от единствения по рода си спектакъл, правен някога в България.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.