Люси Иларионов свали 35 кила и напусна Денсинг старс

Люси защитаваше Люси, но това не помогна…

На 4 седмици от финала, 35 кг по-малко и тежка травма в коляното, режисьорът Люси Иларионов напусна сцената на  Dancing Stars.

От 2-месечното му представяне в шоуто най-внушително бе изпълнението му на танго, с което заслужено си спечели прякора  „Кръстникът”.  Вероятно това е една от причините  публиката  трудно да го възприеме в новата му роля на Розовата пантера и гласува за неговото елиминиране.

С танците си Люси и партньорката му Петя дадоха  кураж  на много българи, че има смисъл да се борят с наднорменото тегло. Участието им  в шоуто бе много повече от красиви танци,  превърна се в обществена кауза, която привлече симпатиите на публиката. Техен защитник бе певицата Люси Дяковска, която каза, че е започнала своята кариера преди 25 години  в клуба на танци на Люси Иларинов.

На петъчните елиминации зрителите спасиха двойката на Елен Колева и Калоян, чиито защитници бяха балерината Маша Илиева и модният експерт Любомир Стойков.

Румен Луканов и Ралица се бориха за оставане в шоуто. Техни защитници бяха синът му Матьо и водещата на “Горещо” Венета Райкова.  Общото мнение на журито е, че Румен е постигнал най-голямото лично развитие в усвояване на танците и затова си заслужава да продължи.

Румен Луканов:

„Мръсни танци” на Петко и Яна донесе най-силните аплодисменти на зрителите в залата, които дори станаха на крака. Положителните отзиви от журито не закъсняха, а Краси Ранков прекръсти Петко на Патрик /Суейзи/. Две красиви жени – певиците Мариана Попова и Алисия бяха бяха нежната защита на звезната двойка.

Петко:

Хореографията по филма „Дик Трейси” заслужено награди Ангел и Дорина с „Танц на седмицата”. В понеделник най-младият от звездите на сцената ще танцува салса по Глория Естефан и песента Conga.

Петъчният спектакъл ще бъде запомнен и с изключителното съзвездие от световни таланти, които представиха най-добрите страни на хип-хопа, тангото, салсата и буги-вуги стила. Най-добрите инструктори по танци в света са в България по повод 9-ия поред Fanta Dance Festival, който се провежда от 10 до 12 май в София. Танго за трима представиха формацията Би Ен Еф (Ballet National Firullete). “Принцът на салсата” Джони Васкез и Мария Зидару превзеха дансинга с най-горещата салса танцувана някога в шоуто. Четирикратните световни шампиони Уилям Мове и Маева Трунцер  ни върнаха години назад с изпълнитето на буги-вуги стил. Хип-хоп величията Марк Еспиноза и Бернардо Кармона завършиха с атрактивен хип-хоп.

В понеделник двойките ще танцуват салса и самба. Отборите на Стелла и Део пък ще се „дуелират” с хореографии по хитовете Call me May be и Gangnam Style.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.