Люси Иларионов се претрепа в Денсинг старс

Люси Иларионов с травма на коляното от Dancing Stars

Иска да танцува “Мръсни танци”

Люси Иларионов падна лошо от сцената на Dancing Stars след изпълнението си на инспектор Клузо от “Розовата пантера”. Освен, че си причини болезнена травма на коляното и разтеглени връзки, той определено стресна колегите си от шоуто, които се втурнаха да му помагат. Режисьорът, който планираше през почивните дни да тренира с Петя, за да не загуби добрата си спортна форма, сега ще излезе в принудителна почивка. “Боли ме, но няма да се откажа. Искам да имам шанса да изтанцувам “Мръсни танци”, защото го харесвам като филм и като хореография”, сподели той.

Люси е един от любимите режисьори на много от българските поп-фолк звезди. Режисирал е клипове на Галена, Преслава и Глория, с която взаимно се подкрепят в шоуто Dancing Stars. Куцайки, той завърши най-новото видео на румънската звезда Алексанра Стан, която стана известна на световната сцена с парчето си Mr.Saxobeat.

Люси обича Великденските празници и традиционно ги празнува. Този път обаче ще замести хапването на яйца и козунаци със салати. Категоричен е, че ще продължи своята лична битка с наднормените килограми, а участието му в Dancing Stars e част от това.

Ангел и Дорина триумфират на сцената на Dancing Stars

Елиминациите са на 10 май

Холивудската вечер в Dancing Stars поднесе изненади и танци, достойни за Оскар. По думите на Алекс Раева, журито превърна първата половина от филмовата вечер във филм на ужасите за звездните участници, които въпреки старанието си и хитовата музика не задоволиха претенциите на строгите си съдии.

Елен Колева и Калоян ни пренесоха във вълшебната приказка „Магьосникът от Оз”, която ги прати назад в класацията. Разочарованията не подминаха Петко и Яна, които не се справиха с „Мръсните танци” и се присъединиха към последните места. Розовата пантера и инспектор Клузо на Люси и Петя отнесоха критиката за монотонна мелодия и скучен фокстрот.  Румен Луканов влезе под “Маската” на Джим Кери, но костюмът и визията му бяха далеч по-сполучливи от танца му с Ралица.

Вечерта влезе в бляскавата си фаза с аржентинското танго 007 на Глория и Светльо по песента Golden Eye на Тина Търнър и се справиха блестящо с ролите си и танца.  Део сподели своите емоции и неизползвана енергия,  насочени към Елена и танца. Калин Сърменов пък го посъветва да не се чуди повече и просто да я грабне. Техният красив „Флашданс” бе оценен като достоен за Оскар от Галена Великова и събра общо 38 точки. „Карибските пирати” Стелла и Наско разтърсиха сцената и доказаха, че амбицията е по-силна от болката. Тяхното мощно пасо добле бе на точка под максималния резултат – 39. Възходящата градация в резултата и емоциите стигна своята кулминация накрая, когато младостта стъпи на сцената. Ангел и Дорина направиха своя невероятен трилър по музика от филма „Дик Трейси” и накараха Алфредо да си глътне българската граматика. Останаха му само пластичните движения и категоричното мнение, че това са двама финалисти.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Очаквайте шоуто отново на 10 май, петък, вечерта на елиминациите.

Део и Елена:

Глория:

Стела и Наско:

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2013 г.