Люси Дяковска хърка, Фънки налита на бой

Попадайки пред погледа днес на Фънки, Люси веднага стана обект на шеги. Басистът я подкачи, че хъркала като Багата и не могъл да мигне цяла нощ. Иван се включи веднага с репликата, „Да и аз дори ставах да те бутам, за да спреш да хъркаш“. Люси си призна, че от едно известно време се борила с този проблем, съобщи Нова телевизия. Галантният Фънки се зае да я успокоява и да реди рецепти за справяне с хъркането.

Той нападна обаче Влади Данаилов, защото беше оставил кучето си без надзор и това провокира гнева на промоутъра. „Мога да ти разбия мутрата във всеки момент!“, каза Фънки на Данаилов. Влади му се извини, а след това подобен жест последва и от Фънки.

В къщата заради Влади, който е номиниран за изгонване, се спречкаха и поп дивата Бони и Мариана Попова. Бони обвини Мариана Попова, че интригантства зад гърба на Влади. Попова отвърна, че Бони се опитвала да се хареса на публиката.

Майката на Влади – Ирен и Къци цяла сутрин редиха спомени от студентския си живот във ВИТИЗ.

Двамата откриха много общи неща. Оказва се, че и двамата не са си падали много по купоните и им било малко трудно да се социализират със своите състуденти. Къци се поинтересува дали тогава се е родил и нейният син Влади? „Не“ отвърна Ирен. Тя го родила две години, след като завършила Tеатралната академия. Занареждаха и носталгични спомени за едно време и тeатралните постановки през соца.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По информация на VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2012 г.