Любовта на ДесиСлава и Зарко залезе + видео

Деси Слава бе гост в предаването на БТВ „Преди обед“. Певицата сложи край на спекулациите и официално каза, че от месец е разделена с приятеля си – ММА боеца Светлозар Савов.

“Почти 4 години бяхме заедно, вече не сме. Причината не е нито друг мъж, нито друга жена, просто някакво стечение на обстоятелствата. Това беше една много силна и много истинска любов, която изживях, казвам го с малко тъга …” – сподели изпълнителката на „Не го прави“.

ДесиСлава призна, че разстоянието между двамата е изиграло лошо шега и добави: „Всеки дърпаше към себе си. Изживявам го все още, няма как да не боли. Не можахме да си подредим живота – той си има неговата кариера, аз моята”.

Певицата разказа, че според нея, хора, които дълго време са си били близки, е редно да останат приятели:

“Много искам да си останем приятели със Зарко, но за момента е много трудно да се чуваме и да поддържаме контакт, но ако поотмине малко време, вярвам, че трябва да останем добри приятели”.

Слухът, че ММА боецът е изоставил звездата върви от няколко месеца, но тя упорито мълчеше по темата. Вероятно е имала надежда, че нещата между тях ще се оправят. Сега певицата се грижи само за сина си Майки, който завърши 7-ми клас.

„Иска да става готвач, но имам други планове. Той кандидатства в Англия и в американски колеж в Гърция. Аз съм от майките, които сами гледат децата си – нямаме мъжка подкрепа. Притеснявам се да не го разглезя“, признава още Десислава.

Тя разказа интересни подробности от снимките на “В твоите очи“. Заедно с Галена са сменяли едни и същи дрехи и са осъзнали, че много се допълват: “Много си помагахме и станахме още по-близки“.

Мъжът от клипа е известният ни каскадьор Калин Керин. Той е участвал в много холивудски продукции и е дублирал едни от най-големите световни екшън звезди.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Снимка – Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юни 2015 г.