Любовни искри във „Фермер търси жена“ по Нова

Фермерите избраха своите три фаворитки

Участничките вече се приготвят за живота във фермата, като не пропускат да вземат и официалните си тоалети

Екстремни спортове, романтична вечеря и отпускащо спа изживяване бяха само част от изненадите, които фермерите подготвиха за първата си среща със своите пет избраници.

След като получиха близо 2500 писма, всеки един от участниците трябваше да избере по пет момичета. С тях те се срещнаха на живо в напълно различна обстановка и имаха тежката задача да определят кои три от дамите ще продължат напред в шоуто.

По време на първите срещи момчетата не само показаха, че са истински джентълмени, но и че всеки един от тях се откроява със собствен стил и търси различни качества.

Не липсваха вълнуващи моменти и крайно противоположни емоции като сериозни колебания и твърда категоричност. Един от фермерите призна, че и петте момичета отговарят напълно на изискванията му за жена, което направи избора изключително труден.

Че външният вид не е най-важен, се убеди друг от тях. Той предпочете последното в класацията му по красота момиче да продължи напред в предаването, тъй като беше силно впечатлен от характера й.

Трети вече е убеден, че е срещнал своята истинска половинка, а четвърти е категоричен, че не просто търси жена, с която да опита да има връзка, а такава, за която е готов да се ожени и да създадат семейство.

Вълнения не липсваха и от страна на дамите, сред които имаше и реплики като „Ти си мъжът на живота ми”.

Колкото и труден обаче да беше финалният избор, всеки един фермер вече избра своите три фаворитки. С тях той ще прекара поне една седмица във фермата, където дамите ще разберат какво означава да си любима на фермер и ще трябва да се изправят срещу куп предизвикателства – ще стават рано, за да доят кравите, ще се грижат за домакинството и животните и още много други изненади, които едва ли са срещали някога в града. Някои от участничките са толкова решени да впечатлят ергените, че са приготвили в багажа си и официални тоалети.

Дали обаче ще имат повод да ги облекат, ще успеят ли да впечатлят фермерите и как ще продължи историята на всеки един от тях, ще разберем съвсем скоро в романтичното риалити „Фермер търси жена” по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 август 2011 г.