„Любовен разговор“ на Константин и 100 Кила в Къртицата

Ивайла Бакалова влиза в базата на Къртицата

Посланиците на благотворителната кампания Холидей Хироус боядисват яйца заедно със Заселниците

Само няколко часа преди настъпването на един от най-светлите християнски празници – Великден, участниците в Базата ще изпитат вълнението на едно от най-българските традиции –боядисването на яйца. С тази приятна задача ще им помогнат посланиците на благотворителната кампания “Холидей Хироус” – Ивайла Бакалова и Роро. Всички те ще използват артистичните си таланти, за да помогнат на една благородна кауза. Боядисаните от Заселниците яйца ще бъдат продадени на търг, а със събраните средства от “Холидей Хироус” ще купят и доставят храна на десетки бедни и гладни семейства в страната. В събота вечер Заселниците ще спазят и още една българска традиция, като посетят църковен храм във великденската нощ.

През последните дни търсенето на Къртицата в Базата остана на заден план. Причина за това бяха среднощните изцепки на Рут и Деян, заради които двамата са изправени пред публичен вот. Съдбата на Рут и Динката ще решат зрителите на ТV7, като гласуват да спасят или изгонят някои от двамата следващия четвъртък. В новия епизод провинилите се ще се срещнат очи в очи и с неодобрението на останалите участници, които макар и да искат двамата да останат в шоуто, осъждат поведението им и се разграничават от техните постъпки.

След като обстановката в Базата се успокои, Заселниците се върнаха с удоволствие към основната си задача – да разконспирират саботьора сред тях. Двете нови улики – държавен вестник и джаги, мотивират всички от Групата да развихрят въображението си и да се превърнат в достойни последователи на Шерлок Холмс.

В Базата на Къртицата се събраха много мъже, които са известни с успехите си сред нежния пол. С влизането на фолк певеца Константин битката за трона “Най-голям прелъстител” вече стана ожесточена. И докато 100 Кила и Коцето си разказват за любовните си успехи, останалите Участници използваха опита си, за да посъветват Рут какво да прави с връзката си и любовния триъгълник, който предизвика. След като приятелят на певицата – Калоян, отказа да се бори за любовта им, повечето от Заселниците виждат все по-ясно бъдещето на Рут с нейния обожател – Любо.

Един от най-затворените и притеснителни участници в шоуто – Велислава ще покаже една неочаквана страна от характера си. С всеки изминал ден тя намира все по-голяма увереност в себе си и стига дотам, че разказва пред всички своите любовни и сексуални преживявания. Това ще дойде в повече на участниците, а най-подразнен от откровенията й е Любо.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

ЗРИТЕЛИТЕ РЕШАВАТ ДАЛИ ДЕЯН ДОНКОВ И РУТ КОЛЕВА ДА ОСТАНАТ В КЪРТИЦАТА

„Денис Родман е като дете от църковен хор,в  сравнение с нашите герои Деян и Рут  “, коментира водещият Андрей

В четвъртък вечер в КЪРТИЦАТА по традиция е ден за номинации и елиминации, но извънредни обстоятелства промениха изцяло правилата на шоуто и елиминации не се състояха. Страсти и скандали ескалираха в  нощта срещу Велики четвъртък, когато Рут Колева и Деян Донков нарушиха всички правила за живот в Базата и договорите си за участие в шоуто. Нестабилното емоционално състояние на Рут, заради любовния триъгълник с Любо и приятелят й Калоян, ескалира в грандиозен скандал. Певицата си изпусна нервите, след като видя нецензурен жест от страна на дежурен оператор в Базата. Бурните й емоционални  реакции и последвалия скандал, в които се включи Деян Донков изправи на нокти екипа на шоуто. Въпреки че имат право да дисквалифицират двамата участници, продуцентите решиха да дадат шанс на Рут и Деян да продължат участитето си в шоуто, ако зрителите гласуват за тяхното оставане в Базата. Така, вместо заподозрените за Къртица от зрителите и от Групата, на елиминации следващия четвъртък са Деян и Рут. За тях са открити телефонни линии, на които зрителите могат да гласуват да ги изгонят или да ги оставят в предаването.

„Това е шоу за зрителите и именно те ще вземат решение дали Деян Донков и Рут Колева трябва да се дисквалифицират  от играта и да си тръгнат“, добавиха продуцентите и водещи Иван и Андрей.

След като изгледа видеото с нощните си изцепки, Рут Колева коментира:  „Искам да се извиня на всички, за това, което се случи в Базата. Има неща, които не съм надраснала все още. Ще съжалявам много дълго време за изпуснатите нерви и  за това, което направих“.

Осъзнал, че е бил подведен от певицата да участва в провокиран от самата нея скандал, Деян Донков добави: „Извинявам се за грубия тон, бях сънен. Не знаех, че  е имало случка на Рут с камерите, ако знаех, не бих станал и не бих направил всичко, което видяхте. Проявих актьорлък. Ще поднеса букет с извиняния към дежурния редактор, който беше буфер в тази напрегната ситуация“.

За да внесе положителна енергия и да вдъхне кураж на Заселниците, в Базата влезе любимия фолк изпълнител на България – Константин. Изненадата за него бе, че ще прекара първата си вечер при Валя и Моро. Ромското семейство не можеше и да се надява на по-добър съквартирант от любимия си певец.

Междувременно Любо реши да зарадва любимата си Рут в тежък за нея момент, като покаже романтичната си страна. За първи път Любо демонстрира истинските си чувства към Рут, като ги изля в любовна поема. Любо е все по-близо до спечелване на сърцето на Рут, която обаче не е напълно готова да се откаже от връзката си с Калоян, въпреки натрупаните разочарования.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.