Любов под наем сезон 2 – сериал

bTV завърта втори сезон на турската романтична комедия „Любов под наем“.

От 04-ти април (сряда), всеки делник от 13:30 до 15:00 часа, зрителите ще могат да гледат последния втори сезон, който тръгва ден след финала на първия.

Втори сезон за разлика от първи (52 оригинални турски епизода) се състои само от 17 оригинални турски епизода, излъчени от септември 2016-а до януари 2017-а година в Турция по Star TV.

„Любов под наем“ стартира в България на 15-и ноември 2017-а година и се превърна за отрицателно време в най-гледания обеден сериал, събирайки пред екраните почти половин милион души, изпреварвайки по рейтинг „Остани с мен“ и „Прости ми“, които се ротират по същото време по конкурентната NOVA.

Във втори сезон на „Любов под наем“ влиза популярният актьор Сечкин Йоздемир, който сме гледали у нас в „Една любовна история“ и „Момичето с червения шал“. Героят му Памир ще бъде нает от Нериман, за да свали Дефне, която става наследница на Хулюси и цялото имущество е преписано на нея. Задачата на Памир ще бъде да я накара да се влюби в него и да се оженят, а парите да останат в рода Ипликчи.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (1)

Публикувано в на 23 март 2018 г.