Любов под наем еп. 97, 98, 99 от 05, 10, 11.04.2018

Дефне пада в ръцете на Йомер (05-и април)

Синан се запознава със Седа. Става ясно, че Синан е уговорил майка си и тя е помолила Седа да наеме Дефне в „Стил Вагон“.

Памир предлага на Дефне да вечерят заедно. Тя е съгласна.

Йомер отива на среща с важен партньор, който отказва да работи с Транба и веднага се договаря с Йомер. Йомер му рисува модел на обувката на масата и важният бизнесмен иска да купи масата с рисунката.

На следващия ден Йомер и Дефне се засичат в асансьора, без да се видят, тъй като Дефне носи огромно картина, която я скрива. Звънят на Йомер по телефона и тя чува гласа му. Дефне веднага излиза от асансьора без Йомер да я види.

Дефне отива в кабинета си и е нервна. Памир я посещава и ѝ казва, че ухае прекрасно.

Синан пита Йомер дали е видял завеждащият отдел „Логистика“. Праща го да си вземе химикалката от офиса на Дефне.

Йомер и Синан успяват да върнат част от стария си персонал. „Пасионис“ се настаняват в новите си кабинети.

Токът в сградата спира и Йомер отива да види какво става. През това време Дефне е в същото помещение и опитва да пусне бушоните. Тя пада в ръцете на Йомер…

Дефне взима стара тениска на Йомер и я опакова, за да си му я върне. Среща Исо, който се сърди, че Йомер се е върнал и разбива отново живота на приятелката му.

Корай отива при Йомер и го моли за прошка.

Йомер и Дефне отново се засичат, този път пред асансьора. Тя опитва да не го гледа.

Йомер признава на Дефне, че съжалява за раздялата им, Памир заплашва Дефне с уволнение, Дефне разбира, че Йомер и Памир са братовчеди (10-и април)

Синан слиза на етажа на Седа, за да обсъдят проблемите с логистиката и заявява на Дефне да докладва на Памир. Дефне е смаяна, когато узнава от Синан, че Памир е братовчед на Йомер и веднага информира Нихан.

Памир предлага на Седа и Синан да възложат на Дефне разрешението на проблема с енергийните мощности в сградата. Йомер посещава кабинета на Дефне, но тя не отговаря на въпроса му защо се отказала от дизайна на обувки и го игнорира.

Корай моли Памир да го назначи като фотограф в компанията на Седа. Памир приема кандидатурата му.

Нериман иска прошка от Йомер, но той не може да забрави страданията, които е преживяла Дефне.

Памир посещава дома на Дефне и я предупреждава, че ако не разреши конфликта между Седа и Синан, ще загуби работата си. Дефне излага плана си за координиране на логистиката и задълженията между „Пасионис“ и фирмата на Седа. Двете страни приемат решението й и Дефне и натоварена да управлява процеса.

Памир изпраща Дефне да уговори заплащането на труда си с Йомер. Той използва случая, за да признае, че съжалява за раздялата им. Дефне настоява разговорът им да остане в рамките на служебните им задължения.

Съседката Айшегюл е наета да помага в кухнята на ресторанта на Сердар и Нихан.

Седа упреква Синан, че е паркирал на нейното място пред сградата. Синан я обвинява, че е безогледна кариеристка, която е готова на всичко, за да се наложи. Почувствал, че е навлязъл в лични нападки, Синан се извинява за думите си.

Неджми успокоява Нериман, че Йомер ще им прости след време.

Дефне се качва в колата на Памир пред очите на Йомер, Йомер забранява на Памир да ухажва Дефне, Синан кани Седа на вечеря (11-и април)

Исо укорява Нихан, че е готова да оневини Йомер след мъката, която е причинил на Дефне. Садри защитава Нихан и съветва Исо да проявява уважение към различното мнение.

Памир кани Дефне на прием в италианското посолство. Дефне е принудена да работи с Йомер. Той предлага да обсъдят случилото се между тях, но Дефне заявява, че това е излишно – отношенията им отдавна са изяснени. Йомер настоява да се срещнат след края на работното време, но Дефне го осведомява, че има уговорка за вечеря.

Синан научава, че Лара е дъщеря на Седа. Той кани Седа на вечеря, за да й се извини, но тя отклонява поканата.

Йомер очаква Дефне на паркинга пред бизнес сградата. Тя излиза, за да отиде на срещата с Памир. Йомер се опитва да говори с нея, но Дефне изпада в ярост и настоява да забрави общото им минало. Дефне се качва пред Йомер в колата на Памир. Той тръгва с автомобила си след тях и препречва пътя им. Настоява Дефне да се премести в неговата кола, но тя отказва. Синан става свидетел на сцената и взема Дефне със себе си.

Йомер разказва на братовчед си Памир историята на своята любов към Дефне. Забранява на Памир да ухажва Дефне. Памир заявява, че тя сама трябва да направи своя избор.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (1)

Публикувано в на 4 април 2018 г.