Любов под наем еп. 92, 93, 94, 95, 96 от 29, 30.03.2018 и 02, 03, 04.04.2018

Дефне заминава далеч от Йомер, Йомер посещава дядо си Хулюси, Ясемин и Синан се сдобряват (29-и март)

Нихан и Сердар не намират сили да разкрие пред Тюркян, че Дефне няма да се омъжи за Йомер. Дефне сама й съобщава истината.

Нериман посещава Садри и го моли да разкаже на Йомер, че не се е запознал случайно с него, а Хулюси го е помолил да се грижи за внука му.

Дефне заминава при леля си Назмиш в Маниса и се сбогува с близките си.

Ясемин моли Корай да я помири със Синан. Корай й внушава, че Синан е виновен за раздялата им, а пред него упреква Ясемин.

Садри се колебае дали да изпълни молбата на Нериман. Исо го съветва да се постави на мястото на Йомер и така да вземе решение как да постъпи. Садри разкрива пред Йомер, че е стар приятел на дядо му.

Корай се оплаква пред Ясемин, че Синан го е обидил в гнева си към нея. Ясемин укорява Синан, че се отнася зле с Корай. Синан й предават думите, които Корай му е предал, че е изрекла. Двамата разбират, че Корай ги е заблуждавал и се помиряват.

Дефне и Сердар пристигат в Маниса.

Йомер посещава имението на дядо си.

Йомер и Дефне се събират и подготвят за сватбата (30-и март)

Синан и Ясемин получават дата за бракосъчетанието си в общината. Те решават да съобщят новината на Корай, но той е обиден – твърди, че нарочно ги е настройвал един срещу друг, за да се срещнат и да изяснят отношенията си.

Йомер се обажда на Сердар и иска от него адреса на роднините в Маниса, при които е отседнала Дефне. Сердар съобщава радостната новина на Тюркян и Нихан, които се тревожат за Дефне.

Йомер се отправя с мотора си към Маниса. Назмиш го упътва към овощната градина, където Дефне бере ябълки. Йомер моли Дефне да се върне с него в Истанбул. Дефне предлага да останат на гости на Назмиш.

Тюркян убеждава Дефне, че трябва да поканят майка й на нейната сватба, но тя категорично отказва. Сердар и Нихан застават на страната на Дефне и Тюркян е принудена да се примири.

Нериман и Тюркян влизат в свада по време на ритуалното изкъпване на невестата в хамама. Тюркян отказва да даде внучката си в семейството на Нериман, а Нериман не иска да я приеме.

Неджми посещава Тюркян и се опитва да разреши конфликта, но Корай, който го придружава, проваля дипломатическата му мисия.

Йомер и Синан правят опит да умилостивят Тюркян, но след обидите на Корай тя е непреклонна.

Сердар посреща Дефне и Нихан, които носят сватбената рокля и ги отпраща в работилницата на Исо, за да не разберат за решението на Тюркян.

Йомер иска да избяга с Дефне, но щом тя разбира, че баба й е срещу брака с него, решава да се подчини на волята й.

Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, което вече е ангажирано за подготовката на тържеството.

Нихан се прави на Дефне на моминската вечер, Корай организира ергенско парти на Йомер, Дефне и Исо се скарват (02-и април)

Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, което вече е ангажирано за подготовката на тържеството. Синан и Ясемин се опитват да помирят годениците, но Дефне си тръгва обидена.

Исо укорява Дефне, че проваля щастието си за подобна дреболия. Дефне се скарва с него. Йомер моли Дефне за прошка и обещава да уреди отношенията между Тюркян и Нериман.

Корай решава да организира незабравима ергенска вечер за Йомер. Дефне и Ясемин са разтревожени, че годениците им ще прекарат нощта в компанията на най-красивите модели в Турция. Йомер и Синан решават да не присъстват на партито. Корай моли Суде да ги убеди да уважат поканата му. Tе склоняват пред нейните увещания.

Дефне моли бременната Нихан да облече вместо нея червената бурка за моминска вечер и отива в дискотеката, за да провери какво се случва на ергенското тържество. Корай я успокоява, че Йомер и Синан са се отказали от празненството. Дефне се завръща на моминската си вечер, но гостенките вече са забелязали, че невестата е прекалено закръглена и разкриват Нихан.

Корай е много щастлив от появата на Йомер и Синан в дискотеката. След веселата вечер Йомер прекарва нощта в студиото на Корай и на сутринта на сватбения ден Синан не го открива в жилището му.

На сватбата Дефне признава цялата истина на Йомер и минава 1 година (03-и април)

Корай предава пръстените на Неджми, който трябва да бъде свидетел на бракосъчетанието. Корай убеждава Неджми да се откаже да бъде свидетел, за да може той да изпълни тази роля. Неджми му отстъпва честта да връчи пръстените.

Сервитьор изпуска поднос с лимонада върху сватбената рокля на Дефне. Йомер я успокоява, че ще купят друга рокля и Дефне облича по-скъпата рокля, от която се отказала заради високата цена.

Суде съобщава на Ясемин решението си да се завърне в САЩ след сватбата на братовчед си и двете се сбогуват като приятелки.

Младоженците се отправят към олтара. Въпреки решението си да признае след години на Йомер, че Нериман я е наела да го прелъсти, Дефне не може да пази повече тайната си. Дефне разкрива цялата истина пред него, докато вървят пред събралите се гости. Йомер и Дефне сключват брак, но на следващия ден го анулират.

Една година по-късно…

Дефне работи като завеждащ логистиката във фирмата на Седа за продажба на модни стоки по интернет.

Йомер живее в Рим и се утешава с краткотрайни авантюри, но не може да забрави Дефне – всяка червенокоса жена в италианската столица му напомня за нея.

Нериман е открила моден бутик, управляван от Корай, който е останал без работа, след като Йомер и Синан са оставили „Пасионис“ да бъде управляван от нов екип. Хулюси я предупреждава, че ще я посети, за да й съобщи важно решение – ще завещае цялото си богатство на Дефне, която приема като своя внучка. Нериман е ужасена от неочакваната новина, но се опитва да прикрие разочарованието си пред Хулюси.

Нериман наема племенника си Памир да се ожени за Дефне, Йомер се връща в Истанбул и иска отново да се събере с Дефне, Синан и Ясемин са се развели и тя е заминала (04-и април)

Собственичката на галерия, в която Йомер излага картините си, го запознава с евентуален купувач, който е запленен от негово платно. Йомер подарява картината на ценителя.

Нериман посещава племенника си Памир, който се е завърнал в Турция, след като е завършил образованието си в Лондон. Сестра й Бейтюл, с която са в обтегнати отношения, я упреква, че не е поискала да се срещнат през трите месеца, откакто са в Истанбул. Нериман я уверява, че мисли за бъдещето на Памир и му е намерила подходяща длъжност. Насаме с Памир тя му обяснява, че Хулюси е оставил цялото си състояние на Дефне и затова той трябва да се ожени за нея. Памир няма желание да изпълни мисията, възложена от леля му, но тя му припомня, че й дължи услуга – някога го е спасила от британските власти след сбиване в бар. За да постигне целта си, Нериман убеждава Седа да назначи Памир за управител на фирмата й – така той ще бъде началник на Дефне.

Исо се запознава с наскоро преместилата се в квартала Айшегюл.

Йомер забелязва, че непознат мъж го преследва по улиците на Рим. Това се оказва Синан, който се е развел с Ясемин и е заминал за Непал, където е прекарал цяла година. Йомер все още е обиден на приятеля си, че е премълчал за договора между Нериман и Дефне. Синан изтъква, че ако му беше казала истината, той не би се влюбил в Дефне. Йомер споделя, че съжалява за раздялата си с Дефне, но е простил на Синан, защото е уверен в добрите му намерения. Синан предлага на Йомер да се върнат в Турция и да опитат да възстановят компанията „Пасионис“, която е пред банкрут. Йомер приема.

Шюкрю посреща Йомер и Синан на летището в Истанбул. Йомер моли Шюкрю да минат покрай къщата на Дефне.

Седа споделя с Дефне тревогите си около развода с бащата на дъщеря й Лара. Дефне се запознава с новия шеф на фирмата – Памир.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2018 г.