Любов под наем еп. 87, 88, 89, 90, 91 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Нериман устройва капан на Йомер с помощта на Дефне (22-и март)

Ясемин се напива и пише съобщение на Синан да се разделят. След това заспива, а когато се събужда на сутринта съжалява за това и кара Корай да влезе в хотелската стая на Синан и да изтрие съобщенията, докато не ги е видял.

Йомер иска да прекара нощта с Дефне, но тя го отрязва, тъй като поначало е искал да са в отделни стаи.

Корай влиза в стаята на Синан и го забаламосва, че ще говори от неговия телефон с приятел. Трие съобщенията от Ясемин и си тръгва.

Нериман казва на Дефне, че Хулюси ще присъства на годежа и на сватбата им с Йомер. Дефне се притеснява, че Йомер ще се разсърди, но Нериман ѝ казва, че от това зависи дали ще получат наследството и че ако се възпротиви, ще разкрие на Йомер за любовта под наем.

Йомер решава и казва на Алп за изневярата на Шебнем. Алп разваля сватбата и всички си тръгват.

Нихан и Сердар казва на Исмаил, че детето им ще се казва като него – Исо.

Нериман иска Хулюси и Йомер да се срещнат преди годежа и устройва капан на племенника си, като кара Дефне да го доведе в къщата. Дефне размисля в последния момент и иска с Йомер да си вървят преди да се влезли вътре. Нериман е бясна и заплашва Дефне. Вечерта дори отива в къщата ѝ, за да говори с нея.

Синан дава на Исо да изработи обувките на Ясемин за сватбата им, Корай разкрива на Ясемин, че Синан ще ѝ предложи брак, въпреки забраната на Синан (23-и март)

Синан моли Йомер да проектира обувките, с които Ясемин ще бъде на сватбата му с Дефне. Йомер изпълнява желанието му и Синан посещава ателието на Садри, където да ги изработи. Там заварва Исо, от когото скрива, че са предназначени за подарък на Ясемин. Исо предлага да изпълни поръчката.

Суде иска да сподели с Неджми вълненията си около първия брой на списанието, което е подготвила като главен редактор. Баща й е обиден от отношението й и не проявява интерес към кариерата й.

Синан споделя с Корай, че се готви да предложи брак на Ясемин и му забранява да разгласява новината. Корай веднага уведомява Ясемин.

Дефне заминава на почивка с Йомер и се опитва да разговаря с него за дядо му. Йомер обвинява Хулюси за отношението към покойната му майка и заявява, че дядо му вече не е част от неговия живот.

Дефне научава от Йомер, че Исо изработва обувките на Ясемин за сватбата им. Дефне разкрива пред Исо, че обувките са предназначени за Ясемин, на която Синан се готви да предложи брак. Исо завършва поръчката въпреки мъката, която изпитва.

Йомер е обиден на Дефне и заминава извън Истанбул, Ясемин предлага на Синан да се оженят (26-и март)

Съобщават на Суде, че е успяла да удвои продажбите на списанието от времето, в което Фериал е била главен редактор. Суде няма с кого да сподели радостта от успеха си и е принудена да се похвали пред Шюкрю.

Ясемин не издържа на напрежението от очакването на предложението и сама предлага на Синан да се оженят. Той й поднася годежния пръстен, който е приготвил за нея.

Йомер, придружен от Неджми, Нериман и Корай, пристига в дома на Дефне, за да поиска ръката й от нейните близки. Там заварва Хулюси, който е пристигнал преди сватовете. Когато вижда дядо си, Йомер моли Дефне да поговорят насаме. Той я упреква, че не е предотвратила появата на Хулюси, след като знае за чувствата към дядо му. Дефне се оправдава, че не е могла да устои на натиска на Нериман и желанието на самия Хулюси. Дефне моли Йомер за прошка и той се връща при сватовете, но не проговаря на Хулюси и не целува ръката му след края на годежа.

Йомер заминава извън Истанбул и никой не може да се свърже с него.

Дефне не може да открие Йомер, Ясемин признава на Синан, че част от нея все още обича Исо, Дефне и Нериман се прегръщат (27-и март)

Служителите в „Пасионис“ поздравяват Ясемин за годежа й. Дерия й съобщава, че Дефне е прекарала нощта в офиса. Дефне признава пред Ясемин, че не е искала да помрачи щастието на баба си заради скарването си с Йомер. Ясемин утешава Дефне и я кани в дома си, за да смени обстановката.

Синан посещава Исо, за да вземе обувките за Ясемин. Исо признава, че не е могъл да му донесе обувките, тъй като все още не е забравил Ясемин. Синан му съобщава, че с Ясемин са се сгодили.

Шюкрю отказва да съобщи на Нериман и Корай къде се намира Йомер. Суде предлага на Синан да публикува рекламната сесия на „Пасионис“ в юлски брой на списанието и го осведомява, че Алпер и Шебнем са се помирили и са заминали за Рим, за да се оженят.

Дефне решава да открие Йомер. Ясемин предлага да я откара до дома на Шюкрю, но той не издава къде се намира Йомер. Дефне посещава Нериман и я обвинява за раздялата си с Йомер. Нериман я прегръща и я успокоява. Ясемин си тръгва и оставя Дефне да нощува в дома на Неджми и Нериман.

Суде открива Йомер в гората, където са ходили като деца. Убеждава го, че трябва да бъде по-толерантен към грешките на другите. Йомер я поздравява за успеха на списанието.

Синан разпитва Ясемин какви са чувствата й към Исо. Тя признава, че част от нея винаги ще обича Исо. Синан я упреква, че не го е успокоила с лъжа. Ясемин отвръща, че и той има предишни увлечения като Дефне и Суде. Двамата се скарват.

Йомер разваля годежа си с Дефне, Дефне напуска „Пасионис“, Ясемин и Синан също се разделят (28-и март)

Синан разпитва Ясемин какви са чувствата й към Исо. Тя признава, че част от нея винаги ще обича Исо. Синан я упреква, че не го е успокоила с лъжа. Ясемин отвръща, че и той има предишни увлечения като Дефне и Суде. Двамата се скарват.

Синан намира Йомер и Суде в гората и тримата се прибират в Истанбул. Неджми съобщава на Йомер, че Дефне го чака в жилището му и го съветва да я изслуша.

Синан признава пред Ясемин, че не може да преодолее миналото й с Исо и предлага да се разделят. Ясемин му връща пръстена.

Йомер е огорчен от постъпката на Дефне и разтрогва годежа им.

Ясемин и Синан последователно отказват да приемат молбата за напускане на Дефне от „Пасионис“ и тя е принудена да я занесе на Йомер. Дефне се сбогува с колегите си и тръгва от фирмата.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (2)

Публикувано в на 21 март 2018 г.