Любов под наем еп. 82, 83, 84, 85, 86 от 15, 16, 19, 20, 21.03.2018

Фикрет праща писмо на Йомер, в което му разказва за любовта под наем на Дефне (15-и март)

Сердар води Исо, който е пиян от мъка по Ясемин. Дефне и Нихан ги посрещат, а Исо се разплаква.

Дефне дава на Йомер ключовете от вилата на Синан, за да му ги върне. Йомер е настроен романтично и я убеждава да отидат във вилата. Там двамата се натъкват на Синан и Ясемин, които са решили да се уединят. След това идват и Нериман и Недмжи.

Синан и Ясемин се сдърпват, защото той казва пред всички, че заради нея „Шери“ е фалирала. Ясемин се засяга от думите му.

Дефне и Йомер се връщат в града. Йомер отива при Исо и му предлага да купи къщата на Дефне на негово име, за да не разбере Дефне кой е реалният купувач и че това може да ги скара.

Йомер купува къщата и дава документите на Исо, който ги носи на Дефне. Исо не се сдържа и признава, че всъщност Йомер е купил къщата им, за да им помогне.

Фикрет се обажда на Дефне и ѝ казва, че преди да замине не се е сдържала и е написала писмо на Йомер, в което му разказва за любовта под наем. Дефне е стъписана.

Дефне отива във фирмата, но Йомер не е там. Помисля си, че всичко вече е свършило и той е прочел писмото. Тръгва в неизвестна посока.

Йомер пристига в „Пасионис“ и разбира от Дерия, че Дефне си е тръгнала от фирмата. Започва да ѝ звъни, тя обаче не му вдига. След това разбира от Исо, че той ѝ е казал за къщата.

Дефне се връща и влиза на оперативка в кабинета на Йомер. Йомер забелязва, че Дефне е тъжна и гледа час по-скоро да отпрати Ясемин и Синан, за да поговори с нея.

Исо и Нихан проникват в къщата на Йомер, за да откраднат писмото от Фикрет, Дефне иска отпуска (16-и март)

Дефне узнава, че Ефиджан, финансовият директор на „Пасионис“ е разкрил пред всичките й колеги, че Йомер й е подарил къща.

Синан съобщава на Йомер и Ясемин, че Фериал е отредила седем страници в новия брой на списанието си за „Пасионис“. Йомер научава от Исо, че е разкрил истината пред Дефне и я моли да обсъдят случилото се. Дефне признава, че се бои да не го изгуби, но се чувства зле от факта, че му е длъжница. Тя е объркана и иска отпуск от работата.

Дениз се среща с Фериал и я убеждава да посвети новия брой на списанието си на компанията „Транба“. Тя отказва, тъй като вече се уговорила с „Пасионис“.

Йомер посещава дома на Дефне, но тя отсъства. Без да знае, че той е купил къщата им, Тюркян обсипва с благословии новия си хазяин. Насаме Есра разкрива пред Йомер, че знае истината и му благодари, че ги е спасил от преместването.

Дефне споделя с Нихан, че очаква писмото от Фикрет да пристигне в дома на Йомер. Нихан убеждава Исо, че трябва да откраднат писмото, преди Йомер да го е прочел. Двамата проникват в апартамента на Йомер и Нихан намира ключа от пощенската му кутия, която се оказва празна.

Синан забелязва на бюрото на Ясемин детски обувки и решава, че тя очаква от него предложение за брак. Тя опровергава предположенията му, но е разочарована, че той не прикрива облекчението си.

Сердар посещава Йомер и му благодари, че е купил дома им, но отбелязва, че е трябвало първо да предупреди семейството. Йомер обяснява на Сердар, че като бъдещ съпруг на Дефне ще стане част от фамилията им и ще се грижи за нея. Сердар се обажда на Дефне и заявява, че Йомер е постъпил правилно. Съветва сестра си да не упорства с неуместната си гордост.

Дефне отива при Йомер, за да му разкаже цялата истина, Шюкрю прочита писмото от Фикрет, майстор Садри получава сърдечен удар (19-и март)

Дефне забелязва писмото на Фикрет на бюрото на Йомер. Тя споделя с Неджми тревогата си, че Йомер ще научи за сделката й с Нериман. Неджми я съветва да остави Йомер да прочете писмото, след като няма сили да му признае всичко сама.

Корай взима писмото, но Дерия му го отнема и го предава на Шюкрю. Дефне става свидетел на това, но въпреки страховете си решава да не моли Шюкрю да й предаде посланието от Фикрет.

Нериман забелязва в дома на Йомер плика, адресиран от Фикрет и го скрива в чантата си. Дефне посещава Йомер и е готова да признае истината, но Нериман я възпира. На снимките за списанието Корай прогонва манекенките и принуждава Дефне да позира за рекламните фотоси. Неджми тайно взима писмото от съпругата си и отново го връчва на Шюкрю.

Дениз успява да назначи Суде за главен редактор на списанието на мястото на Фериал. Суде отказва да публикува фотосесията на „Пасионис“. Синан е разгневен, че фирмата е похарчила напразно огромна сума за реклама. Суде заявява на Йомер, че не трябвало да я превръща в свой враг.

Шюкрю предава писмото на Йомер, но той решава, че е любовно послание от Фикрет и го оставя на задната седалка на автомобила си. Шюкрю го открива и го прочита.

Суде отказва да изпълнява заповедите на Дениз. Той я заплашва, че ще я отстрани от поста й, както е направил с Фериал.

Уведомяват Йомер, че майстор Садри е претърпял сърдечен удар. Йомер веднага се отправя към дома на учителя си и забравs за писмото от Фикрет.

Йомер организира романтична изненада за рождения ден на Дефне (20-и март)

Корай моли Суде да публикува снимките му за „Пасионис“, но тя категорично отказва. Нериман защитава Суде и припомня на Корай, че някога е бил сервитьор, докато дъщеря й е учила в най-престижните колежи за мода в света. Корай напуска дома й засегнат от нейните думи.

Шюкрю посещава Дефне и споделя, че след като е прочел писмото от Фикрет, не е убеден дали има право да го предаде на Йомер. Дефне оставя решението на Шюкрю. Той иска от нея да обещае, че един ден ще разкаже истината пред Йомер и й връща писмото.

Синан и Неджми обсъждат със Суде решението й да се откаже от фотосесията на „Пасионис“. Тя не желае да коментира с тях работата си в списанието.

Ясемин утешава Корай, който страда заради разрива с Нериман. Неджми съветва разтревожената Нериман да се извини на Корай, но тя отхвърля подобна възможност. Корай и Нериман се опитват да намерят нови приятели, но не са щастливи в компанията им. Двамата се срещат случайно и възстановяват приятелството си.

Йомер организира романтична изненада за рождения ден на Дефне.

Хулюси настоява пред Неджми и Нериман да го помирят Йомер, защото иска да присъства на сватбата му с Дефне.

Дефне и Йомер заминават на сватба (21-и март)

Хулюси настоява пред Неджми и Нериман да го помирят с Йомер, защото иска да присъства на сватбата му с Дефне. Нериман и Неджми са убедени, че само Дефне може да накара Йомер да промени отношението си към своя дядо.

Колегите на Алп от „Пасионис“ са поканени на сватбата му с Шебнем. Младоженката споделя с Нериман и Дефне, че е премълчала пред бъдещия си съпруг, че е имала връзка с бизнес партньора си Гьокхан и не знае как да признае истината пред него.

Нериман отначало я обвинява, че е измамила годеника си, но след това обещава да помогне на Шебнем да не започва с лъжа брачния си живот.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.