Любов под наем еп. 7, 8, 9, 10, 11 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

Корай разиграва постановка пред Йомер – вика шефовете спешно в „Пасионис“ и съобщава новината, че е открил обувките случайно. Всички си отдъхват, включително Ясемин.

Йомер се прибира и споделя на Дефне, че обувките са намерени. Тя е преуморена и шофьорът Шюкрю я кара към дома. Нериман премахва стреса с тренировки по бокс.

Йомер заварва Ясемин да плаче. Тя споделя, че причината е тежко заболяване на майка й. Той решава да я изведе, за да се разтовари. Нериман научава от Дефне, ядосва се и я критикува, че го е допуснала.

Ясемин успява да изнуди Йомер да отидат в дома му. Неколкократно опитва в близост, но той е дистанциран. Увещава го да й позволи да остане при него през нощта, тъй като не иска да бъде сама, докато страда за майка си. Опитва се да го прелъсти.

Дефне носи саксия с цвете и сарми в дома на Йомер. Посреща я Ясемин, облечена с ризата на домакина, и се старае да покаже, че са прекарали нощта заедно. Дефне е наранена. Когато среща Йомер на входа, се преструва, че не се е виждала с Ясемин, и си тръгва.

Нериман и Неджми се намесват, за да предотвратят плановете на Ясемин – купуват й билет за Швейцария, за да посети болната си майка. Предлагат Синан да я придружи. На нейно място Дефне отпътува с Йомер на симпозиум.

Вечерта им предстои среща с бизнесмен, но на Дефне й се иска да гледа звездите. Йомер отлага срещата и двамата сядат на шезлонги край басейна. Водят непринуден разговор, Дефне споделя за семейството си. Неволно с Йомер се озовават в басейна и се смеят на ситуацията.

През нощта на Дефне й е студено и Йомер й дава уиски, за да се сгрее. Тя го изпива на екс и се опиянява. Говори несвързано, намеква за нещо нередно, което е извършила. Йомер я внася на ръце в спалнята.

Ясемин пристига при Нериман. Заявява, че няма да напуска фирмата и има нещо, което ще я изненада неприятно. Показва й снимка на Неджми и Тууче и заплашва, че е готова да я разпространи в медийното пространство. Нериман не пуска мъжа си да спи при нея в леглото. Тя може да прости забежката, но не и това, че не е съумял да се скрие, а е направил всичко публично.

Корай гони Тууче от репетициите за ревюто заради отношенията й с Неджми. Дефне от сутринта се подготвя за рождения ден на Йомер. Носи му кексче, на което поставя свещичка за пожелание. Търси любимата му книга за подарък и тъй като няма цялата сума, за да я купи, заработва останалата част, като подрежда рафтовете в книжарницата. Така неусетно закъснява за партито на Йомер и не успява да подготви специален тоалет. Нериман я критикува. Настроението на Дефне е помрачено и Синан я успокоява. Йомер ги вижда и ревнува. Демонстративно предлага на Ясемин пред всички гости да отидат някъде само двамата.

За да ги спре, Нериман бута Неджми във водата и така осуетява тръгването им от тържеството. Йомер и Синан разговаря и всеки пита другия дали е влюбен. И двамата си дават отрицателен отговор. Йомер го предизвиква отново да играят баскетбол, но не е съсредоточен, защото мисли за Дефне, и губи. Решава да отиде в Рим, за да се отърси от емоциите. В последствие Синан изказва предположение, че са двамата с Ясемин.

Всъщност се оказва, че Йомер не е в Италия, а във фамилна къща на хълма с майстор Садри. Говоря си за живота, но Йомер спестява какво действително го измъчва. Старецът не го притиска и е наясно, че любимец му бяга от нещо. Дядо Садри тръгва с колата си и оставя Йомер сам в къщата на хълма. На изпроводяк съветва младежа „да хване вятъра“, с което му вдъхва смелост.

Нериман звъни на Дефне, за да й помогне за организацията на годишнината й с Неджми. Разкрива й, че Йомер не е напускал Турция. Нериман кани и Йомер на тържеството – иска събитието да бъде максимално публично, за да се отрази в медиите, че всичко в семейството им е наред.

През цялото време на тържеството двамата млади се търсят с очи. Нериман забелязва всичко до последния детайл и мотивира Йомер да обърне повече внимание на асистентката си. Гостите им правят комплименти, че са красива двойка.

В колата Йомер разбира от Шюкрю, че Дефне е специално е търсила първото издание на книгата в желанието да му я подари. Шофьорът разкрива през какво е преминала Дефне, за да сдобие с тома, и че й се е налагало да работи в книжарницата. Йомер е трогнат.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.