Любов под наем еп. 63, 64, 65, 66, 67 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Нихан е бременна, Нериман получава ключа за мечтаната къща от Хулюси (15-и февруари)

Дефне, Синан и Суде подготвят рождения ден на Корай.

Майстор Садри предлага на Исо да го обучи на занаята си. Исо е съгласен и с радост се впуска в новото начинание. Йомер ги посещава и благодари на Исмаил, че е намерил помещение за Садри.

Синан продължава да отбягва Ясемин на рождения ден на Корай.

Нихан е разстроена от новината, че не е бременна. Без да иска тя вижда теста в кошчето за боклук и разбира, че резултатът е положителен и със Сердар ще си имат бебе.

Корай пристига на партито си и се вълнува от изненадата. Благодари на всички по свой си начин. След това сядат и гледат поздравленията от колегите. Корай е сложил неговия глас на всички поздравяващи го, както е и преправил видеозаписите. Всички започват да се смеят.

Нихан и Сердар съобщават на Тюркян, че ще става баба. Старицата е на седмото небе от щастие.

Нериман и Недмжи отиват при Хулюси. Той им предоставя ключа от къщата и им казва, че вече е тяхна. Нериман не може да повярва, че най-накрая е получила мечтаната къща, без дори да се налага да ожени Йомер.

Йомер признава пред Дефне, че много му липсва и че къщата не е същата без нея. Той ѝ казва, че не е забравил за ябълката.

Дефне разбира, че приятелката ѝ е бременна. Поздравява я и се радва, че и самата тя ще става леля. Нихан започва да си проявява капризите и Сердар се оплаква на Дефне, че е непоносима, откакто е разбрала, че е бременна.

Дефне и Йомер си пишат съобщение и Дефне без да иска му казва, че ще го изяде.

На следващия ден Йомер, Синан, Недмжи и Корай пристигат в офиса при бъдещите си съдружници, за да уточнят детайлите за предстоящото дефиле. Синан предупреждава Корай да говори само, когато той му даде думата. Корай взима думата и очарова всички с изказа си.

Йомер казва на Фикрет, че трябва да ѝ покаже рисунките. По пътя Йомер получава съобщение от Дефне и се разсмива. Фикрет го пита дали си пише с приятелката си, той потвърждава.

Фикрет предлага на Дефне да изплати дълга ѝ към Нериман, а след това разваля съдружието си с „Пасионис“, за да работи с „Шери“ (16-и февруари)

Суде уведомява Дефне, че знае за договора й с Нериман. Предупреждава я, че майка й ще се опита да я отстрани от „Пасионис“, след като е получила имението от Хулюси. Дефне моли Суде да се застъпи за нея пред Нериман. Суде отказва да се намесва в нечестната сделка на Дефне.

Дениз предлага на служителите на Фикрет да стане генерален спонсор на ревюто на „Гало“. Той уведомява Ясемин, че предложението му е прието и ще наложи на „Гало“ да поръчат обувките за дефилето си на „Шери“. Ясемин споделя със Суде угризенията си, че отнема поръчката от Синан и Йомер. Суде отхвърля съмненията й и твърди, че Синан би постъпил по същия начин, ако беше на нейно място.

Нериман настоява Дефне да напусне работата си и живота на Йомер, в противен случай трябва да върне сумата, която й дължи. Нериман я заплашва, че конфискува кафенето на Сердар, ако не успее да събере парите.

Синан обвинява Ясемин, че е откраднала поръчката му с помощта на Дениз. Ясемин го осведомява, че Дениз е съдружник в „Шери“. Суде упреква Синан, че е надменен и не е привикнал да губи в бизнеса.

Фикрет информира Йомер за предложението от „Шери“ да изработят обувките за ревюто й и го уверява че няма да се поддаде на натиск и ще работи с „Пасионис“.

Дефне споделя с Фикрет мъката си, че трябва да се раздели с любимия и й разказва за сделката си с Нериман. Фикрет предлага тя да плати дълга на Дефне, но се оказва, че няма такава сума в наличност. Фикрет решава да приеме офертата на Дениз, за да помогне на Дефне. Йомер е дълбоко разочарован, че Фикрет не е удържала на думата си и нечестната игра на Дениз е успяла.

Дефне научава, че „Пасионис“ са изгубили поръчката си заради помощта, която й оказва Фикрет и е разяждана от вина към Йомер.

Ясемин и Суде се опитват да убедят Корай да създаде концепцията за ревюто на „Гало“ за „Шери“, като го изкушават с по-висок хонорар.

Дефне уведомява Нериман, че ще й върне парите.

Йомер и Дефне се готвят за годежа си, Дефне връща парите на Нериман, а Йомер нанася удар на „Транба“ и „Шери“ (19-и февруари)

Дефне уведомява Нериман, че ще й върне парите.

Йомер обвинява Фикрет, че ги е предала заради пари. Фикрет му обяснява, че сумата й е необходима, за да помогне на приятелка в беда. Йомер не вярва на думите й. Фикрет е засегната от отношението му.

Дениз предава на Едже чека за спонсорство на „Транба“ за дефилето на „Гало“.

Синан и Йомер отказват на Корай разрешение да работи за „Шери“ и го предизвикват да избере на чия страна ще застане в битката срещу Дениз. Корай настоява пред Ясемин да организира самостоятелна изложба с фотографиите му, за да приеме ангажимента към „Шери“.

Дефне среща Дениз в „Шери“ и Суде я уведомява, че той е таен съдружник в „Шери“. Дефне е съсипана от това разкритие. Суде не скрива удоволствието си от нейното объркване. Дефне съжалява, че й е простила грешките в миналото.

Синан информира Йомер, че Дениз е партньор в „Шери“ и изказва надежда, че Дефне не знае това. Дефне получава чека от Фикрет и го връчва на Нериман, като заявява, че договорът им е прекратен.

Йомер и Синан издирват информация за Фикрет и узнават от известен шивач, че тя има враг – отказала е на дизайнера Вани да работи за него и той я обвинил в плагиатство, за да съсипе репутацията й.

Йомер подтиква Синан да сподели какво изпитва към Ясемин. Йомер изказва предположение, че Суде може да е забранила на Ясемин да започне връзка с бившия й приятел. Синан е въодушевен от възможността Ясемин да не е охладняла към него.

Суде научава, че Дефне е върнала дълга си към майка й и я укорява, че не е разкрила истината пред Йомер. Дефне я упреква, че се опитва да извлече полза от грешките на другите, но Суде отвръща, че поне никога не заблуждава околните.

Йомер съобщава на Синан, че ще се ожени за Дефне.

Йомер и Синан се срещат с Фиген и я молят да ги свърже с модната марка „Вани“, като я заблуждават, че те се готвят да влязат на турския пазар.

Годежът на Йомер и Дефне, Йомер поставя Дефне пред избор (20-и февруари)

Йомер съобщава на Синан, че ще се ожени за Дефне. Йомер и Синан се срещат с Фиген и я молят да ги свърже с модната марка „Вани“, като я заблуждават, че те се готвят да влязат на турския пазар. Фиген веднага информира Дениз, че всички конкуренти бягат от „Гало“, защото „Вани“ откриват представителство в Турция и няма да работят с никой, който е свързан с Фикрет. Дениз решава да се откажа от ревюто на „Гало“.

Йомер съобщава на вечеря у Нериман и Неджми, че ще поиска ръката на Дефне. Нериман не успява да скрие от Йомер негативното си отношение към годежа му и се издава, че познава Тюркян, с която трябва да уредят сватбата. Нериман се обажда на Тюркян, за да я покани на обяд и Дефне е принудена да съобщи на баба си, че с Йомер са решили да сключат брак.

Йомер поставя Дефне пред избор – трябва да напусне „Шери“, тъй като не е съгласен да работи за Дениз. Дефне иска време, за да размисли и го моли да се срещне с Фикрет, тъй като я смята за достойна личност. Йомер се съгласява.

Нериман споделя със Суде, че няма да позволи Дефне да се омъжи за Йомер и й показва чека, с който е платила дълга си към нея – той е подписан от Дениз Транба.

Йомер изпълнява молбата на Дефне и се среща с Фикрет, но двамата не могат вече да бъдат приятели. Фикрет научава, че ревюто й се е провалило и се досеща, че фалшивият слух за пристигането на „Вани“ в Турция е насочен срещу нея.

Дениз узнава, че е попаднал в капан и обвинява Фиген за изгубените средства, които е вложил в дефилето на „Гало“. Фиген признава, че е научила за „Вани“ от Йомер и Синан.

Ясемин обвинява Синан, че заради него е изгубила много средства в проваленото дефиле на „Гало“. Той я пита дали Суде я е накарала да страни от него. Ясемин заявява, че Суде само й е разкрила истинската му същност.

Суде и Транба скрояват номер на Дефне и Йомер, Йомер и Синан отказват да работят повече с Корай (21-и февруари)

Фикрет упреква Йомер, че е възпрепятствал дефилето й, приходите от които е трябвало да отидат за детски домове за сираци. Йомер решава да й помогне да осъществи ревюто.

Синан и Йомер пристигат на изложбата на Корай и го уведомяват, че са взели решение да изкупят дела му в „Пасионис“ заради решението му да работи за „Шери“.

Суде взема чека от майка си и го връща на Дениз, за да може той да разкрие истината пред Йомер.

Нериман изпраща Неджми да се застъпи за Корай пред Йомер, но той остава непреклонен в решението си.

Йомер нарежда да сложат табела с името на Дефне на вратата на бившия кабинет на Корай.

Дениз кани Дефне на вечеря, но когато тя му отказва, той я заплашва, че ще разкаже на Йомер за чека. Дефне се съгласява да отидат на ресторант. След това Дениз се разбира със Суде да скроят номер на Дефне и Суде и Йомер да отидат в същия ресторант, където ще вечерят с Транба.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.