Любов под наем еп. 53, 54, 55, 56, 57 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Йомер заминава за Италия, мечтите на Дефне и Исо рухват, а Суде полудява заради Синан и напуска Турция (01-ви февруари)

Преди години…

Дефне се вълнува за изпита по дизайн. Сердар разбира, че ще изкарва много пари и я подкрепя.

Дефне среща Исо, който също се вълнува за футболния мач, от който му се решава бъдещето. И двамата мечтаят да преуспеят в живота.

Нериман води Йомер на обяд. Умолява го да се виждат от време на време. Обещава му, че Неджми няма да разбере.

Докато вали дъжд Йомер и Дефне се сблъскват. Тя бърза за изпита, а той се прибира. Тя му се извинява и изчезва.

Исмаил си контузва крака и всичките му мечти за футболна звезда рухват. Дефне пък се прибира радостна и се хвали на Нихан, че е първа в списъка.

Тюркян се оплаква на Дефне, че нямат пари. Дефне решава да започне веднага работа като сервитьорка и да изостави мечтите си. Тюркян се обвинява, че проваля бъдещето на внучка си.

2008 година…

Синан празнува 20-ия си рожден ден. Суде е с него и му признава, че го харесва. Корай вижда Синан след години и му се нахвърля. Иска му телефонния номер, за да се видят отново.

Йомер съобщава на Синан, че отива да учи за дизайнер в Милано, Италия. Синан е тъжен, че приятелят му заминава. Нериман и Неджми също разбират за това и Нериман отива и му дава пари. Той обаче отказва. Тогава тя му пъха пръстен с диамант в джоба.

Суде е на ръба да полудее заради отказа на Синан да бъде с нея. Решава да замине за Америка.

2010 година…

Синан празнува 22-я си рожден ден, а Корай го избутва и духа свещите вместо него. Нериман пита Синан как е Йомер. След това Нериман и Корай се запознават и разбират, че характерите им си пасват идеално. Започват да обсъждат хората в заведението.

Синан звъни на Йомер по скайп. Йомер му казва, че се връща след седмица в Истанбул.

Ясемин вече е красива и започва да се среща с Транба.

Нихан прави баница заради Сердар, но той не ѝ обръща внимание.

Синан и Йомер отварят „Пасионис“ Двамата приятели празнуват успеха си.

В наши дни…

Синан сънува, че разкрива на Йомер, че Дефне е наета от Нериман, за да го съблазни.

Суде разбира, че Дефне е наета от Нериман и решава да каже на Йомер, Исо съобщава на Ясемин, че ще напусне работата си в „Шери“ (02-и февруари)

Синан също узнава за пристигането на Гало. Неджми научава, че Нериман е продължила да се намесва в отношенията на Йомер и Дефне. Нериман се оправдава пред него, че е трябвало да осуети възможността Дефне да признае пред Йомер, че е била наета да го съблазни.

Суде дочува разговора между родителите си. Ясемин се отправя към Сапанджа заедно с Исо, Дефне и Суде. Йомер отказва да придружи Синан до езерото и той взема със себе си Неджми и Из.

Нериман решава, че Йомер също е заминал за Сапанджа и решава да го последва с Корай и Еймен.

Исо заявява на Ясемин, че ще напусне работата си в „Шери“. Тя го моли да размисли, защото се нуждае от подкрепата му. Ясемин и Синан се срещат на крайпътен паркинг и си дават сметка, че пътуват към Сапанджа с една и съща цел – доверието на Гало. Двете групи пристигат едновременно в хотела, където е настанен италианският дизайнер.

Суде заявява на баща си, че е чула разговора му с Нериман. Неджми забранява на дъщеря си да разгласява истината за договора между майка й и Дефне. Суде отказва да се подчини и заплашва, че ще разкаже всичко на Йомер.

Ясемин възлага на Дефне да отвлича вниманието на групата от „Пасионис“, докато Суде събере информация за програмата на Гало.

Нериман, Корай и Еймен пристигат в хотела. Нериман разпитва Дефне какво се е случило предната нощ, когато е останала заключена с Йомер, и признава, че тя организирала спирането на електричеството в бизнес сградата

Дефне намира утеха в прегръдките на Йомер, Суде целува Еймен (05-и февруари)

Еймен заплашва Нериман, че ще разкрие пред Суде, че го е наела да я ухажва.

Суде научава от приятелката си Едже, че Гало е отишъл на разходка в гората. Из чува разговора им и го предава на Синан и Неджми. Двете групи се отправят да търсят Гало, но Дефне и Суде се уморяват и оставят Ясемин сама в планината.

Ясемин среща Синан и Неджми ги оставя да продължат издирването заедно. Неджми се обръща към Едже с молба да му уреди среща с Гало. Нериман забелязва съпруга си с Едже и се нахвърля върху нея от ревност. Неджми упреква Нериман, че е провалила запознанството му с Гало.

Суде и Еймен се преобличат като камериери от хотела и проникват в стаята на Гало. Суде успява да уговори среща с дизайнера в Истанбул. В радостта си от успеха тя целува Еймен.

Суде и Ясемин се хвалят пред Синан с победата си. Синан настоява да разговаря насаме със Суде. Убеждава я да не съобщава на Йомер истината. Суде е възмутена, че и Синан участва в измамата на Нериман и остава непреклонна пред доводите му, че Йомер ще страда от разкритието.

Дефне решава да признае истината пред Хулюси. Нериман узнава за нейните намерения и й се обажда, докато Дефне гостува у свекъра й. Настоява Дефне веднага напусна имението на Хулюси. Дефне си тръгва, без да разговаря с Хулюси.

Суде пристига в жилището на Йомер, но там се появяват баща й, Синан и Корай. Тя разбира, че всички те са наясно с плана на Нериман и решава да говори Йомер по-късно.

Отчаяната Дефне отива в апартамента на Йомер, за да получи утеха при него.

Суде напуска дома на родителите си, въпреки опитите на Неджми да я задържи.

Дефне се премества да живее в къщата на Йомер (06-и февруари)

Суде предупреждава Синан, че не се е отказала от намерението си да уведоми Йомер за измамата, на която е станал жертва. Назлъджан информира Дефне, че Йомер и Синан заминават по работа в Милано.

Ясемин кани Синан на работен обяд и го разпитват за пътуването му в Италия. Той отказва да издаде целта на визитата си. Денис неочаквано се появява и намеква пред Синан за някогашната си романтична връзка с Ясемин. Тя признава пред Синан, че някога е допуснала грешка в любовния си живот, но твърди, че е сбъркала, като е обидила Исо.

Корай разкрива пред колегите си, че Гало не одобрява артистичния почерк на Йомер. Слухът за мнението на италианския дизайнер достига до Дефне и тя се чувства длъжна да защити Йомер. Предлага му да опитат да живеят заедно като съквартиранти. Той приема.

Из споделя с Ясемин намерението си да признае чувствата си към Йомер. Ясемин признава, че е раздвоена между любовта си към Исо и ново увлечение.

Дефне се премества в къщата на Йомер.

Йомер и Синан се оказват пред фалит (07-и февруари)

Дефне се премества в апартамента на Йомер.

Синан посещава Ясемин и й поднася букет. Обаждат му се от фирмата, която е купила компанията „Биаджино“, италиански партньори на „Пасионис“, и го уведомяват, че няма да подновят договора си с тях. Синан се оправя към жилището на Йомер, за да му съобщи лошата новина.

Обърканата Суде напуска дома на родителите си и Еймен я утешава. Денис предупреждава Ясемин да прекрати сътрудничеството си с „Пасионис“, които са изгубили поръчките на „Биаджино“.

Йомер заявява, че не може да разкрие пред Дефне защо е потиснат, тъй като работи за конкурентна фирма. Дефне успокоява Йомер, че тя също е преживяла голямо разочарование, когато се е наложило да прекрати следването си поради липса на средства, но е успяла да го преодолее.

Ясемин уведомява Дефне за проблемите на „Пасионис“. Синан настоява Ясемин да не всява паника относно състоянието на компанията му. Тя го уверява, че ще се тревожи единствено за него.

Дефне изказва пред Йомер предположението, че ако спечели Гало за клиент, ще може да спаси „Пасионис“. Йомер я предупреждава, че не е етично да водят подобни разговори.

Синан осведомява Йомер, че купувачите на „Биаджино“ са отменили договора за есенната колекция и „Пасионис“ е пред фалит.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 1 февруари 2018 г.