Любов под наем еп. 38, 39, 40, 41, 42 от 11, 12, 15, 16, 17.01.2018

Нериман настоява да отиде с Неджми у Алп, но напразно се опитва да възпре Суде, която ги придружава, за да е край Синан. Корай заявява, че не той е изпратил съобщението до служителите на „Пасионис“, което разобличава предателството на Дефне.

Синан се обажда на Ясемин, за да я разпита, но тя премълчава вината на Суде. Ясемин дава еднодневен срок на Суде да признае пред Йомер и Синан деянието си – в противен случай тя сама ще я издаде.

Йомер споделя с Неджми и Синан, че с Дефне са решили да се оженят, но той се колебае дали да отиде на сватбата на брат й заради тайната, която крие от него. Синан предлага на Неджми да разкрият пред Йомер истината за Дефне и Нериман. Неджми го съветва първо да поиска разрешение от Дефне. Тя им забранява да съобщят на Йомер за договора й с Нериман.

Дефне пристига в жилището на Йомер, за да обсъдят случилото се с „Трамба“, но той решава да отложат разговора след сватбата на Сердар. Исо отвежда Йомер до заведението на Сердар, където ще бъде тържеството, и разсейва съмненията му относно отчетността на Дефне.

Синан признава пред Ясемин, че с Йомер са я заподозрели в изпращането на имейлите, компрометиращи Дефне. Ясемин е възмутена от мнението им за нея и решава да напусне „Пасионис“.

Сердар и Нихан сключват брак. Синан заявява на Суде, че повече няма да бяга от нейната любов и ще отговори на чувствата й. Двамата се целуват. Йомер разпитва Дефне как Дениз й е отправил предложението да купи скиците й. Дефне го упреква, че не се доверява на нейната преценка, без да задава въпроси. Йомер признава , че не е свикнал да вярва на околните и слага край на връзката им.

Дефне отново е ангажирана като сервитьорка в заведението, където работи Нихан. Йомер убеждава Синан да открият собствен магазин за обувки. Ясемин се опитва да привлече инвеститори за новата фирма, която иска да създаде, но те поставят условие да представи дизайна на продуктите си.

Ясемин предлага на Дефне да я наеме като дизайнер и й дава време да размисли, преди да даде отговора си. Дениз посещава Ясемин и предлага да стане неин съдружник.

Дениз посещава Ясемин и предлага да стане неин съдружник. Йомер и Синан се срещат с представители на банка в заведението, където ги обслужва Дефне. Тя моли Йомер да й върне ботушите, които са останали в апартамента му. Йомер отвръща, че може да ги вземе същата вечер, когато няма да е вкъщи. Дефне е огорчена от сдържаното отношение на Йомер.

Неджми уведомява Йомер, че Дефне е спечелила първо място на конкурса по дизайн и е заплатила на „Пасионис“ таксата за обучението си с парите от наградата. Йомер отказва да придружи Неджми на официалното събитие, което са се уговорили да посетят. Дефне пристига в жилището му и двамата се срещат. Йомер заявява, че не търси вина за провала на връзката им, а само се стреми да възстанови душевното си равновесие.

Управителят на ресторант отправя към Дефне забележка, че е разсеяна и небрежна към клиентите. Тя се свързва с Ясемин и приема предложението й. Дефне се обажда на Нериман и се уговаря с нея да й върне дължимата сума на месечни вноски.

Йомер повиква Из да се завърне от Марсилия, за да заеме овакантената от Ясемин позиция на търговски мениджър. Тя приема. Суде признава пред Йомер, че тя е изпратила съобщението от компютъра на Корай. Йомер е потресен от постъпката й и я пропъжда от дома си.

Дефне идва на работа в новата фирма „Шери“ на Ясемин, която се помещава в една сграда с „Пасионис“. Йомер слиза в офиса на „Шери“, за да направи забележка за шума от още неприключилите ремонтни дейности и научава, че Дефне е започнала работа при Ясемин.

Синан посещава „Шери“, за да поздрави Ясемин за новия й проект и тя му представя Исо като своя официален приятел, тъй като е решила повече да не крие връзката им.

Дениз поздравява Дефне за новата й длъжност. Исо среща Дениз и го пита дали е уведомил Дефне, че е съдружник на Ясемин. Дениз го предупреждава, че ако Дефне разбере, може да напусне „Шери“ и да изпусне шанса си да се реализира като дизайнер.

„Пасионис: и „Шери“ ще бъдат конкуренти на конкурс, уреден от голяма британска компания, която ще възложи поръчки на победителя. Ясемин кани Корай на обяд, за да го привлече да работи за „Шери“. Готова е да приеме всичките му финансови условия и той се съгласява. Дефне разпитва Ясемин за Дениз и тя премълчава за партньорството му в „Шери“.

Дефне среща Из в бизнес сградата и научава, че се е завърнала от Марсилия. Афектирана от появата й, Дефне упреква Йомер, че я е повикал. Йомер запазва хладнокръвие и настоява да откара Дефне до дома й.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (1)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.