Любов под наем еп. 33, 34, 35, 36, 37 от 04, 05, 08, 09, 10.01.2018

Из дава на Йомер самолетен билет с отворени дати за Марсилия и заявява, че ще го очаква там, когато реши да дойде при нея. Двамата се сбогуват. Дефне забранява на Йомер да замине. Той я успокоява, че остава в Турция, и двамата се прегръщат. Корай съобщава на Йомер, че е направил своя избор – Синан трябва да остане в компанията, защото е по-отдавнашният му приятел. Сердар и Нихан, Тюркян, Есра и Исо, заминават за Маниса, за да представят бъдещата снаха във фамилията Топал на роднините си. Йомер посещава Дефне, която е останала сама в къщи. Той споделя с нея тъгата си от напускането на „Пасионис“. Дефне го задържа да прекара в дома й, за да не се чувства самотен в този труден момент. На сутринта тя дочува телефонния разговор с чичо му Неджми за новите инвеститори, с който може да стартира бизнеса си отначало. Дефне решава, че Йомер се още обмисля предложението на Из. Със свито сърце го съветва да замине за Марсилия. Той се засяга от нейните думи.

Суде окуражава Синан, че ще се справи с ръководството на компанията и без Йомер и го уверява в своята подкрепа. Шюкрю връчва на Йомер покана за приема в италианското посолство, където ще присъства и сеньор Биарджино, пред когото е представил Дефне за своя годеница. Неджми също напуска „Пасионис“, за да помага на племенника си. Дефне научава от Неджми, че е изтълкувала погрешно разговора му с Йомер. Синан обявява пред служителите на фирмата, че Йомер я е напуснал. Корай се настанява в кабинета на Йомер. Йомер спешно преговаря с инвеститори за създаването на собствена марка, защото иска да изпревари Синан, с когото ще си оспорват италианските клиенти на „Пасионис“. Ясемин съобщава на Дениз, че Йомер е стартирал свой бизнес. Неджми упреква Суде, че е застанала на страната на Синан, вместо да поддържа братовчед си. Тя заявява, че е влюбена в Синан и ще се омъжи за него. Инвеститорите отказват предложението на Йомер , тъй като Дениз се е намесил тайно и им е предложил по-изгодна оферта.

Дефне признава грешката си пред Йомер и му предлага помощта си, за да завоюват италианските клиенти. Нериман иска помощта на Корай, за да раздели Суде и Синан. Преди приема в италианското посолство Суде признава любовта си към Синан. Той не скрива от нея, че чувствата му са отдадени на друга жена. Суде заявява, че въпреки това няма да се откаже от него. На тържеството Йомер и Синан се опитват да спечелят на своя страна сеньор Биарджино, но той не желае да избира между двамата. Синан и Йомер решават да се помирят. Дениз пристига на празненството и кани Дефне на танц. Йомер я отнема от кавалера й и я уведомява, че това е нелоялния им конкурент от „Трамба“. Ясемин упреква Исо, че също като нея крие връзката им от своите приятели. Исо признава, че тя има право.

Йомер предлага брак на Дефне. Тя го моли да й даде малко време, за да му отговори. Дефне споделя на Сердар, Нихан и Исо, че предложението на Йомер я е разтревожило заради договора й с Нериман. Сердар я уверява, че ще намери необходимата сума, за да разтрогнат сделката. Той иска да се запознае с Йомер и Дефне го кани в своя квартал. Нериман моли Корай да разубеди Суде да се откаже от чувствата си към Синан. От обърканите думи на Корай Суде решава, че Синан е влюбен в Ясемин. Исо признава на Дефне, че има връзка с Ясемин. Суде се оплаква на дядо си, че родителите й се възпротивяват на връзката й със Синан. Хулюси я съветва да прояви разбиране към по-възрастните. Ясемин узнава, че Йомер се завръща в „Пасионис“ и се бои, че ще я освободи от длъжността й. Суде я заплашва, че ще съжалява горчиво, ако застане между нея и Синан. Ясемин я успокоява, че Синан няма чувства към нея. Предлага да й разкрие коя е любимата му, ако Суде й помогне да запази мястото си в компанията.

Йомер настоява пред Синан да уволнят Ясемин, защото е премълчала за кроежите на Дениз. Синан предлага да не избързват и да изслушат Ясемин. Дефне иска от Синан тройно увеличение на заплатата си го моли да премълчи това пред Йомер. Исо продава колата си, за да помогне на Дефне и Сердар да съберат сумата, дължима на Нериман. Дениз посещава Ясемин, за да я разпитва за Дефне. Ясемин отказва да му дава повече информация. Нериман кани Съдък, син на своя приятелка, за да го сватоса със Суде, но тя излиза, защото има среща с Йомер. Суде подхвърля на Йомер, че Синан е влюбен в друга жена и тя не е Ясемин. Йомер предупреждава братовчедка си да не се заплита в интриги. Дениз кани Дерия на вечеря и след кратко колебание тя приема ласкателното предложение за флирт. Синан отказва да повиши заплатата на Дефне, но й предлага финансова помощ като приятел. Тя отказва. Йомер кани Дефне на гости в дома на Нериман, но за негова изненада тя го моли да запазят отношенията си в тайна от близките му.

Дефне изявява пред Корай желание да бъде модел на следващата колекция на „Пасионис“, за да получи хонорар. Корай възторжено приема. Дерия споделя с Ясемин съмненията си относно Дениз. Ясемин я предупреждава, че Дениз само ще я използва за нечистите си цели, но Дерия не се вслушва в съветите й. Синан се уговаря с Ясемин сама да напусне фирмата и тя депозира предизвестие за срок от 15 дни. Той споделя с Йомер, че е отказал да увеличи многократно заплатата на Дефне и че тя го е помолила да не го уведомява. Корай обявява пред Йомер и Синан, че Дефне се съгласила да бъде модел на „Пасионис“ срещу голям хонорар. Дерия издава пред Дениз, че Дефне се обучава за дизайнер и че е получила отказ за банков заем. Суде тайно осведомява медиите, че Синан и Йомер разтрогват съдружието си, за да дадат възможност на Ясемин да спаси имиджа на “ Пасионис“ като благонадеждна компания. Йомер предлага на Ясемин да остане в модната къща, но я предупреждава, че никога няма да бъдат приятели. Ясемин изказва вярата си, че след време ще получи прошката му.

Суде настоява Ясемин да й върне услугата и да разкрие коя е любимата на Синан. Ясемин съобщава името на Дефне. Йомер настоява да научи от Дефне за какво са й необходими парите, които иска като хонорар за модел. Тя не му дава отговор и е съкрушена. Дениз я посещава и й предлага да я ангажира като моделиер на обувки за „Трамба“. Дефне се съгласява и Дениз й дават чек, с който може да върне дълга си на Нериман. Тя се отправя към жилището на Йомер и приема предложението му за брак. Суде разпитва майка си за Дефне, но Нериман а заблуждава, че не познава добре асистентката на Йомер. Ясемин отказва на Суде да й помогне пропъди Дефне от „Пасионис“, за да я забрави Синан. Йомер и Синан вижда скицата на Дефне, с която е кандидатствала в школата по дизайн, и решават да привлекат автора й за сътрудник на „Пасионис“. Дефне ги заблуждава, че не знае кой я е нарисувал. От школата информират Синан и Йомер, че скицата вече е продадена на „Пасионис“, които са пожелали младият дизайнер да остане анонимен. Йомер и Синан решават да открият талантливият дебютант, въпреки опитите на Дефне да ги разубеди.

Дефне се опитва да се откаже от сделката си с Дениз, но той я уведомява, че моделът й вече е в производство. Обещава й, че ще запази сътрудничеството им в тайна. Суде моли Йомер да убеди Неджми да променя отношението си относно нейната любов към Синан. Йомер отказва да й помогне. Суде научава от него, че Дефне е пожелала да запазят връзката си в тайна. Тя се оплаква от самотата си в Истанбул пред Дефне и настойчиво я кани на гости, докато майка й отсъства от дома им. Дефне е принудена да приеме. Неджми моли Синан да отблъсне Суде, защото знаеш за несподелената му любов към Дефне. Нериман и Корай се прибират от спортния център, където се опитват да отслабнат. Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, която й напомня за дълга й. Неджми моли Йомер за разговор, защото иска да сподели за проблемите, които му създава Суде.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (1)

Публикувано в на 4 януари 2018 г.