Любов под наем еп. 29, 30, 31, 32, 33 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

На празненството в чест на Суде Нериман моли Неджми за прошка и той приема да се завърне у дома. Подразнена от интимното поведение на Из с Йомер, Дефне напуска тържеството. Йомер прави опит да я задържи, но Дефне отказа да разговаря с него. Неджми моли Дефне да вземе вещите му от апартамента на Йомер. Йомер се разделя с Из пред дома си и среща Дефне, която излиза с багажа на Неджми. Той я упреква, че го е изоставила, а след това е проявила и ревност към Из. Дефне отвръща, че иска само се предпази от цялото му обкръжение. Той я моли да прекара нощта с него, но тя си тръгва. Синан открива, че Дениз е откраднал зимната колекция на „Пасионис“. Дениз не отговаря на обажданията му. Корай обвинява Ясемин пред Йомер, че е дала скиците за колекцията на Дениз. Ясемин отрича, но Йомер не вярва на думите й. Синан признава вината си пред Йоме, Корай и Ясемин. Корай обявява кражбата на „Трамба“ пред всички служители в модната къща.

Синан горчиво упреква Дениз за подлата му постъпка. Дениз заявява, че конкуренцията на пазара е безмилостна и оправдава всички средства за борба. Из и Неджми се опитват да успокоят Йомер. Дефне утешава плачещата Ясемин. Тя признава пред Дефне, че Денис се опитал да вземе скиците първо от нея, но тя не е предупредила Йомер и Синан за опасността. Дефне я уверява, че от всяка ситуация може да се намери изход. Ясемин я изпраща при Йомер, за да го окуражи да потърси решение за проблема на фирмата. Суде подкрепя Синан в тежкия за него момент, когато се обвинява за провала на „Пасионис“. Дефне убеждава Йомер, че трябва да изготви бързо нова колекция. Из и Неджми приветстват идеята й и се отправят да търсят място за презентация на обувките. Ясемин пристига в ателието на Корай, за да работят заедно върху рекламата на бъдещия продукт. Корай я жегва с факта, че Йомер няма доверие в нея, след като веднъж я е обвинил в предателство. Ясемин запазва хладнокръвие и му напомня, че ги обединява единствено обща работа.

Исо споделя със Сердар тъгата си от раздялата с Ясемин. Сердар го пита какво е направил той за Ясемин, за да иска от нея да пожертва имиджа си в обществото. Суде съветва Синан да не се среща с Йомер преди вълненията да са утихнали. Синан й благодаря за подкрепата, но се отправя към дома на Йомер. Суде решава да го придружи и да убеди Йомер да изслуша Синан. Йомер ги отпраща. Синан се съгласява с неговото решение да отложат разговора си. Сердар уведомява Исо, че е узнал от Нихан за начина, по който Дефне е спечелила парите за погасяване на дълга му. Исо му разкрива, че причината Дефне да остане в компанията са силните й чувства към Йомер. Из споделям с Неджми плановете си да отведе Йомер във Франция, където ще може да разгърне таланта си. Дефне възпира Сердар да отиде при Нериман и да обещае, че ще върне парите, които дължи.

Синан и Неджми научават, че Дениз е изкупил на по-високи цени всички кожи, които са поръчали, и нямат материал за изпълнение на моделите си. Неджми съобщава новината на Йомер и той освобождава служителите на фирмата, които работят извънредно. Исо предлага на Ясемин да продължат да се срещат тайно, докато тя стане готова да разкрият връзката си пред околните. Тя му благодари, че е дошъл при нея в този тежък за кариерата й момент. Синан заплашва Дениз, че ако не му върне материалите, които е присвоил, ще го преследва, докато е жив, тъй като вече няма какво да губи. Дениз отстъпва и работата по колекцията на „Пасионис“ продължава. Ревюто на модната къща предизвиква сензация. Въпреки постигнатия успех Йомер страни от Синан. Дениз причаква Ясемин след презентацията и я пита защо не е предупредила Йомер за плановете му да отстрани „Пасионис“ като конкурентна компания. Ясемин признава, че не й е достигнала смелост. Дениз й напомня, че по този начин е станала негова съучастничка. Из настоява пред Йомер да узнае дали е влюбен в Дефне. Йомер потвърждава предположението й.

Синан кани адвоката на „Пасионис“, за да оформи подялбата на фирмата между него и Йомер. Из издирва къщата на Дефне и й разказва за раздялата си с Йомер в Италия – той се е разочаровал от нея, защото, без да го предупреди, е потърсила друг университет, в който да учи. Дефне се опитва да разубеди Йомер да разтури съдружието си със Синан, но той не преустановява процедурата. Корай научава, че и той има малък дял в „Пасионис“ заради финансова помощ, която е оказал при създаването на компанията. Корай се отправя към кабинета на Ясемин и я уведомява, че отдавнашната й съперница Зухра е избрана за президент на благотворителна фондация, която доскоро е ръководила. Заради притежаваните акции Корай трябва да реши кой от двамата съдружници да остане в „Пасионис“, но той отказва да избира между Йомер и Синан. Дениз научава за разделянето на фирмата и пристига в „Пасионис“. Синан и Йомер го пропъждат.

Суде посещава дядо си Хулюси. Корай не може да вземе решение кого от двамата си приятели да избере за свой съдружник и търси съвет от Суде. Ясемин признава на Йомер, че Дениз е поискал от нея да открадне скиците за колекцията. Йомер я предупреждава, че ако фирмата остане негова, ще я освободи, защото не може да работи с личности, на които няма доверие. Сердар, придружен от близките си, иска официално ръката на Нихан. Майка й дава съгласието си. Сердар и Нихан са сгодени. Из предлагам на Йомер да замине с нея в Марсилия. Дефне узнава, че е запазила самолетни билети за Франция, и пристига в апартамента на Йомер. Пита го дали ще замине с Из. Той я успокоява, че остава в Турция, и двамата се прегръщат.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.