Любов под наем еп. 2, 3, 4, 5, 6 от 16, 17, 20, 21, 22.11.2017

Неджми се съмнявам в избора на Нериман и идеята й да назначи Дефне на мястото на Ясемин. Дефне се появява в дома на Йомер напълно преобразена. Срещата им е изненада и за двамата. Йомер представя Дефне на Ясемин. Дефне съобщава на Синан, че от днес е новата секретарка на Йомер. Запознава се с порядките в офиса.

Йомер посещава работилницата на Садри, неговия бивш майстор по дизайн на обувки. Обещава да помогне за сватбеното тържество на сина му Бурак. Дефне научава, че родителите на Йомер са починали. Сам е изградил своята модна империя и не поддържа връзка с богатия си дядо Хулюси.

Ясемин проявява ревност от присъствието на Дефне. Дефне придружава Йомер на фотосесия на неговите модели. Нериман и Неджми следят действията й. Притеснени са, че тя няма да се справи с поставената й мисия. Хулюси посещава Садри. Разпитва за Йомер.

По време на фотосесията Дефне си навяхва крака. Йомер се намесва. Пренася я на ръце. Ясемин ревниво наблюдава грижите на Йомер към Дефне.

Нериман и Неджми пристигат на снимките и остават доволни от факта, че Дефне внася смут сред всички, и особено, че дразни Ясемин. Дефне едва не се издава, че се познава с Нериман.

Баба Тюркян се съмнява в работата на Дефне. Есра и Сердар смятат, че сестра им е неспособна да си намери подходящ съпруг. Йомер и Синан играят баскетбол. Синан забелязва, че Йомер има по специално отношение към Дефне. Йомер го уверява, че се държи с нея като с всяка секретарка.

Нериман кани на гости фотографа Корай, за да научи всички клюки от офиса. Дефне има проблеми с офисната техника. Йомер е ядосан. Ясемин става свидетел как Дефне прибягва до помощта на компютърния специалист Ведат.

Йомер изисква от Дефне да изготви презентация. Тя не може да се справи и отново очаква подкрепа от Ведат. Звънни на Нериман за помощ. Лелята възлага на Синан да разреши проблема.

Дефне разбира, че всички модели на обувки са изготвени по идея на Йомер. Научава и подробности за миналото му – били са заедно в колежа със Синан.

Ясемин води тайни разговори с непознат, който я заставя да саботира фирмата на Йомер. Първоначално тя отказва, но в последствие вижда сцена на близост между Йомер и Дефне, която я разгневява. Йомер подарява на Дефне обувки. От благодарност Дефне се хвърля на врата му. Ядосана, Ясемин се обажда на мистериозния непознат и заявява, че е съгласна да саботира „Пасионис“.

Йомер изпраща Дефне при майстор Садри, който одобрява девойката и усеща, че Йомер има чувства към нея. Дефне отива в дома на Йомер, за да вземе смокинга му за предстоящо вечерно парти. Нихал й се обажда и й дава идея да потърси повече информация за него в личното ми пространство. Дефне влиза в специалната стая на Йомер. Вижда машина за обувки, грамофон с колекция от плочи, плакати на любимия му филм и снимки на майка му. Разбира, че в Йомер живеят двама души: единият е романтик, а другият – работохолик. На входа на фирмата Дефне се среща с Ясемин и влиза в тоалетната. Ясемин се възползва от моментното й отсъствие, открадва обувките и изчезва.

Тъй като Дефне също трябва да присъства на партито, Нериман подготвя тоалета и грима й. Когато Дефне се появява на приема, засенчва изцяло Ясемин. Танцува с Йомер и двамата изглеждат като влюбена двойка. Ясемин се среща с бившия си работодател от фирма „Трамба“ и докладва, че е откраднала новия модел обувки.

Нериман вдига скандал на Дефне, защото е сигурна, че е взела обувките. Неджми и Синан имат доверие в Дефне. Ясемин договаря увеличение на обещаната й сума от „Трамба“. Синан прави разследване и разпитва служителите от компанията. Дефне е оскърбена, убеждава Йомер, че не е виновна и въпреки молбата му да остане, взема решение да напусне офиса.

Обезпокоен, Неджми пристига в дома на Дефне и я моли да му опише случилото се. Тя се досеща, че е чула разговор на Ясемин с някакъв господин, когото е заснела с телефона си. Неджми разпознава собственика на конкурентната „Трамба“. Ведат обискира стаята на Ясемин. Разбива заключен шкаф и открива обувките, но не успява да ги вземе, защото се появява Ясемин. Неджми води на обяд манекенката Тууче, с която флиртува отдавна. Оказва се, че жена му чака Ясемин в същия ресторант. Неджми незабавно отпраща Тууче, но Ясемин ги вижда.

Нериман директно заявява на Ясемин, че знае за кражбата й. Корай вече е взел обувките и те са отново притежание на „Пасионис“. Нериман предупреждава Ясемин, че засега няма да я разобличи. Чуждестранни гости приемат Йомер и Дефне за годеници. Той коленичи и й дава пръстен, за да не разбие представата на гостите. И двамата са смутени, но изглежда очевидно влюбени. Корай разиграва постановка пред Йомер – съобщава, че е открил обувките случайно. Всички си отдъхват, включително и Ясемин.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.