Любов под наем еп. 119, 120, 121, 122, 123 от 10, 11, 14, 15, 16.05.2018

Дефне признава пред близките си, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него (10-и май)

Йомер и Синан сключват важна сделка. Дефне не се отделя от Йомер, който продължава да има пристъпи.

Нериман забелязва, че Памир е влюбен в Дефне и го пита директно дали е така.

Нихан и Сердар наблюдават Айшегюл и Исо, между които прехвърчат искри. Сердар е убеден, че двамата са влюбени.

Памир се чувства все по-неловко около Дефне, тъй като не спира да мисли за нея.

Вечерта Йомер откарва Дефне до дома ѝ. Точно преди да тръгне, среща Тюркян, която се изненадва да го види.

Тюркян бърза да каже на Дефне, че Йомер се е върнал. Дефне признава, че двамата са отново заедно и напуска родната си къща. Тюркян е съкрушена, че Дефне е отишла да живее при Йомер.

Появява се бащата на Лара. Седа отменя ангажиментите си със Синан. Синан е разстроен.

Дефне предлага на Йомер да избягат надалеч (11-и май)

Дефне се бои от разговора с баба си и брат си, но е принудена да им разкрие чувствата си. Тя ги уверява, че отново е готова да страда заради любовта си, но няма да се раздели с Йомер. Поставя близките си пред избор – или да приемат връзката й с Йомер, или ще напусне дома им.

Дефне предлага на Йомер да избягат заедно. Той настоява да положи усилия, за да запази семейството си, защото знае, че това е много важно за нея.

Нериман съветва Седа да накара Синан да се извинява за нейната грешка, като се разплаче пред него. Седа признава пред нея, че не е заминала със Синан, защото бившият й съпруг Илкер се е завърнал при нея.

Дефне моли Исо да посети баба й, за да я успокои, че Тюркян се чувства добре. Исо убеждава Тюркян, Сердар и Нихан, че Йомер влияе благотворно на Дефне.

Памир търси Йомер в жилището му, но заварва там Дефне. Тя споделя с него тревогата си за Йомер. Памир се досеща, че Йомер е претърпял пътен инцидент, и го разпитва, но той отказва да разисква темата с него. Памир извежда Йомер на риболов край Босфора. Йомер кани Исо и Синан, който взема със себе си и Корай.

Памир заминава, а Недмжи, Нериман и Корай се сбогуват с Дефне и Йомер (14-и май)

Синан набира смелост и посещава Седа. Моли я да не поставя препятствия пред любовта им. Седа го запознава с Илкер и Синан си тръгва съсипан.

Йомер се съгласява да замине в чужбина с Дефне.

Синът на Нихан и Сердар не иска да заспи, без да види леля си Дефне. Нихан води малкия Исо при Дефне в жилището на Йомер. Предупреждава Дефне, че допуска грешка, като изоставя семейството си и напуска страната.

Нихан изпраща Исо при Дефне. Той се опитва да я разубеди да замине, но е принуден да приеме, че с Йомер имат право да опитат да бъдат заедно в нова среда.

Синан споделя с Йомер любовното си разочарование и плана си да преодолее депресията, като се заеме с превръщането на „Пасионис“ в международна марка. Йомер не намира сили да му съобщи, че заминава.

Памир напуска Истанбул и уведомява Седа с бележка, която тя намира на бюрото си.

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му. Там открива Неджми, Нериман и Корай, които се сбогуват с Йомер и Дефне.

Дефне и Йомер решават да не заминават, Седа е на път да загуби попечителството над дъщеря си (15-и май)

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му. Там открива Неджми, Нериман и Корай, които се сбогуват с Йомер и Дефне. Нериман предупреждава влюбените, че ако живея далеч от близките и приятелите си, няма да има с кого да споделят щастливите моменти, които ги очакват. Нериман заявява, че двамата трябва сами да вземат решението си и всички се сбогуват с Йомер. Йомер и Дефне решават да останат в Истанбул.

Илкер съобщава на Седа, че се е помирил с новата си жена Зейнеп и се връща при нея. Седа го обвинява, че си играе с чувствата на дъщеря им Лара и е провалил връзката й със Синан.

Илкер изпраща в офиса на Седа адвоката си, който я уведомява, че клиентът му ще подаде иск за попечителство на дъщеря си. Седа посещава Синан и му обяснява какво се е случило. Синан проявява разбиране към семейните й проблеми и я окуражава да се бори за Лара.

Синан споделя с Нериман и Корай намерението си да предложи брак на Седа, за да й помогне да спечели делото за попечителство. Нериман го съветва да не прибързва, но Карай го подтиква да се ожени за Седа.

Дефне иска с Йомер да се оженят и да имат деца, Седа приема да се омъжи за Синан (16-и май)

След много колебания Синан иска ръката на Седа. Тя приема предложението му.

Тайно от Дефне, Йомер се обръща към специалист заради проблема с безсънието си. Дефне открива записания телефонен номер, обажда се в Италия и чува непознат женски глас. Тя не задава на Йомер въпросите, които я измъчват. Той й съобщава, че вече се чувства по-добре и възнамеряват да я запознае с важна за него личност. Дефне решават да не любопитства.

Kорай подготвя новогодишната украса за офиса на „Пасионис“.

Дефне предлага на Йомер да поканят всички приятели на новогодишното празненство в жилището му.

Корай настоява пред Синан и Седа да организират пищна сватба, въпреки че те искат скромно празненство.

Нериман заварва в кабинета на Дефне Нихан, която е дошла със сина си Исо.

Нериман убеждава Дефне, че трябва да подтикне Йомер да се оженят и да имат деца.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2018 г.