Любов под наем еп. 110, 111, 112, 113, 114 от 26, 27, 30.04.2018 и 01, 02.05.2018

Дефне пада и се наранява заради Памир, Айшегюл признава на Исо, че е влюбена в него (26-и април)

Айтекин казва на Памир, че Дефне е дошла във фирмата. През това време към офиса ѝ отиват Йомер и Памир. Йомер стига преди Памир и започва да ѝ разказва за сделката между Нериман и Памир, когато се включва алармата във фирмата. Настъпва суматоха и Йомер губи Дефне, която пада и се наранява.

Йомер, Памир и Синан се чудят къде е Дефне. Става ясно, че Айтекин ѝ е помогнал, тъй като си е наранила крака. Йомер я вижда и се отказва да ѝ разкрие истината, докато не премине всичко.

Айшегюл отива при Исо и му казва, че и тя е влюбена в него, но е невъзможно да са заедно заради Джевдет.

Дефне е в дома на Синан, за да вършат работа, свързана с фирмата. Там идва Йомер, който не спира да се грижи за Дефне. Двамата заспиват на дивана в хола, а на сутринта Синан се шегува с тях, като ги вижда сгушени един в друг.

Седа си мисли, че Ясемин и Синан са се събрали отново и пита Дефне каква жена е Ясемин. Дефне пита Синан дали е вярно, а той се чуди кой е пуснал този слух. Йомер казва на Синан, че Седа го ревнува. Синан отива при Седа и ѝ казва, че от година с Ясемин не са заедно и че вече не означава нищо за него.

Йомер и Дефне заминават заедно, Хулюси гони Нериман и Неждми от къщата и ги оставя без пукнат лев заради Дефне (27-и април)

Дефне посещава Хулюси, за да се откаже от наследството му и да разобличи снаха му Нериман. Тя узнава от него, че Йомер се е отказал от богатството му. Хулюси лишава Неджми и Нериман от всички имущества, които му принадлежат. Неджми пита баща си каква е причината да постъпи така и той разкрива новата игра на Нериман с Памир.

Дефне се среща с Йомер на пейката, на която се е запознала с Нериман, и му разказва за нейното предложение и за предупреждението на Нихан, че може да навредят на брат й Сердар.

След рождения ден на Есра, Дефне заминава на бизнес пътуване с Йомер. Исо я изненадва и я изпраща до колата му. Дефне е облекчена от помирението с най-добрия си приятел.

Памир пристига, за да откара Дефне за командировката, но не я открива вкъщи. Тя му изпраща съобщение, че ще се срещнат на конференцията.

Памир упреква Дефне, че не го е слушала и изтъква, че е бил длъжен на Нериман и затова е приел предложението й – също като нея някога. Дефне приема обяснението му.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (1)

Публикувано в на 25 април 2018 г.