Любов под наем еп. 105, 106, 107, 108, 109 от 19, 20, 23, 24, 25.04.2018

Дефне ревнува Йомер от Ферял и му вдига скандал, Йомер доказва невинността си и няма да бъде съден, Дефне и Нихан пребиват Джевдет на улицата (19-и април)

Седа казва на Синан, че Ясемин отново е в обувния бизнес и че скоро ще се появи заради една сделка.

Дефне е на тръни заради Йомер. Памир ѝ казва да се успокои. Той е сигурен, че ще спечели облога и ще заведе Дефне в Лондон.

Специалистите по право известяват Йомер, че „Вани“ първи са нарисували моделите и ще съдят „Пасионис“.

Дефне веднага научава и отива да успокои Йомер, но го изпуска и той си тръгва с Шукрю.

Вечерта Дефне се измъква и отива при Исо. Той е без настроение заради новината, че Джевдет е съпруг на Айшегюл.

Йомер сънува кошмар и когато се събужда, се сеща, че е нарисувал модела на обувката на масата пред свой съдружник в ресторант. Веднага му се обажда, за да разбере датата и да докаже, че е първи.

Става ясно, че Йомер първи е нарисувал модела и „Вани“ им поднася извинение.

Дефне идва във фирмата и разбира, че Йомер е невинен. В кабинета си празнува заедно със Синан и Ферял. Дефне ревнува от журналистката.

Йомер отива в кабинета на Дефне, а тя му вдига скандал заради Ферял. Йомер я пита дали са двойка, а Дефне отвръща, че не.

Джевдет напада Айшегюл на улицата, а Дефне и Нихан го пребиват от бой.

Йомер и Дефне признават един на друг чувствата си, той я моли да напусне „Стил“ и да бъдат отново щастливи (20-и април)

Нихан става свидетелка на тормоза, който Джевдет упражнява над съпругата си и се нахвърля върху него, за да я защити. Дефне също се включва в схватката. Тюркян прекратява боя и прибира в дома си Айшегюл и сина й. Победеният Джевдет се зарича да им отмъсти.

Сердар уведомява Исо за свадата. Двамата се отправят към къщата на Тюркян и Исо предлага на Сердар да открият Джевдет и да се саморазправят с него. Тюркян им забранява.

Синан убеждава Йомер да отстъпят сградата на „Стил“ и се уговаря със Седа да обсъдят подробностите в кафенето.

Дефне узнава от Шюкрю, че Йомер е купил за нея рядкото копие на романа „Изчезналата Албертин“. Дефне укорява Памир, че я е заблудил, че книгата е подарък от него. Памир изважда от бюрото си друго копие на романа и заявява, че е мислел, че тя го е получила, но от куриерската служба са му го изпратили обратно. Дефне се извинява за безпочвеното обвинение.

Дефне се разкайва за отношението си към Йомер и моли Шюкрю да я заведе при него. Тя се извинява на Йомер и двамата признават един пред друг, че чувствата им са все така силни. Йомер я моли да напусне „Стил“ и да забрави миналото, за да бъдат отново щастливи. Дефне не се съгласява да живее по неговите правила и споделя, че не се чувства свободна до него. Йомер заявява, че повече няма да я увещава и ще очаква тя да го потърси.

Нериман, придружена от Корай, посещава Памир и му предлага да се откаже от уговорката им, ако Йомер и Дефне отново са заедно, защото в такъв случай имението на Хулюси пак ще остане във фамилията. Памир уверява леля си, че Дефне и Йомер няма да възстановят връзката си.

Фериал предлага на Йомер да бъде негова дама на предстоящия прием в чест на „Пасионис“ и „Вани“. Дефне научава за това от Айтекин и намеква на Памир, че би се радвала да я заведе на събитието. След дълги колебания Синан кани Седа за своя дама.

Йомер и Дефне се събират, а Дефне му поставя ултиматум (23-и април)

По време на вечеринката Корай моли Йомер да му прости, но той отвръща, че все още не си е върнал любовта на Дефне, която е изгубил по негова вина.

Дафне пристига на коктейла с Памир и се отправя към Йомер. Заявява, че от сега нататък ще следват нейните правила – Йомер няма да се намесва в работата й и ще й дава време за почивка от връзката им, ако тя има нужда.

Йомер трябва да остане до края на вечерта и моли Дефне да не си тръгва с Памир. Памир осъзнава, че е изгубил битката с Йомер, и го поздравява, че отново е спечелил сърцето на любимата си.

Йомер посещавате ателието на майстор Садри, но Исо отказва да му прости страданията, които е причинил на Дефне. Тя става свидетелка на непримиримата им вражда. Опитва се да убеди Исо да приеме връзката й с Йомер, но той отказва да я подкрепи в поведението й, което смята за саморазрушително.

Джевдет заплашва Айшегюл, че ако не се прибере у дома до два дни, ще я изведе насила от къщата на Тюркян. Тя го моли да не уведомява баща й за случилото се, тъй като майка й е болна и ще се тревожи. Обещава да се върне при него.

Ишил, любовница на бащата на Памир, пристига от Лондон и посещава Памир в офиса му. Тя споделя, че не може да се съвземе след смъртта на баща му и го уведомява, че ще се срещне с майка му. Памир я възпира и придумва да изчака няколко дни, докато му гостува в Истанбул.

Йомер разбира, че Нериман е наела Памир да свали Дефне, Памир признава на Ишил, че е започнал да се влюбва в Дефне (25-и април)

Памир посещава жилището на Дефне и тя споделя с него проблемите си с Йомер и Исо. Йомер заварва Памир в дома на Дефне и си тръгва разгневен.

Йомер споделя със Синан подозрението си, че Нериман е наела Памир да съблазни Дефне, за да не загуби наследството на Хулюси.

Йомер дава на Памир да разбере, че знае за уговорката му с Нериман.

Памир признава пред Ишил, че е приел предложението на Нериман, за да се забавлява, но след това започнал да изпитва романтични чувства към Дефне.

Памир се опитва да попречи на Йомер да предупреди Дефне за опасността, която я грози.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (1)

Публикувано в на 18 април 2018 г.