Любов под наем еп. 100, 101, 102, 103, 104 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

Йомер принуждава Дефне да отиде до дома му (12-и април)

Йомер вижда, че Айтекин държи кутия и го пита какво има в нея. Той отвръща, че е от кабинета на Дефне и че я е скрила, за да не я види никой. Йомер иска да види кутията, а Айткин го моли да не казва на Дефне, че ще го убие. Йомер отваря и вижда неговата тениска, която Дефне е облякла, когато са били заедно и е останала при нея. Йомер е радостен, че я е запазила.

Йомер и Памир предлагат различни часове, в които да се извършват ремонтите във фирмата и които да не засягат работата на служителите. Седа казва на Дефне да помисли и да каже с кой е съгласна – с Йомер или с Памир.

Памир предлага на Дефне да я закара. Тя се чуди, но в крайна сметка се качва в неговата кола без Йомер да я види.

Седа пък се качва при Синан.

Вечерта Дефне разбира, че Йомер е отнесъл важна схема на сградата в дома си. Иска от Шукрю да ѝ я донесе. Йомер обаче ѝ казва, че сама трябва да отиде до дома му и да си я вземе.

Седа се разплаква пред Синан и му признава, че бившият ѝ ще се омъжва и че ѝ е изневерявал още отдавна.

Недмжи успява да убеди бивши служители на „Пасионис“ да се върнат и да работят отново за Йомер и Синан.

Йомер заварва Дефне в дома си, Седа се напива и преспива в апартамента на Синан (13-и април)

Бивши служители на „Пасионис“ не желаят да се завърнат във фирмата, но Неджми успява да ги убеди. Йомер се обажда, за да благодари на чичо си, въпреки че все още му е сърдит за участието в заговора на Нериман. Нериман настоява Неджми да покани Йомер на вечеря, за да се помирят, но съпругът й не желае да принуждава племенника им да им прости.

Айшегюл донася обувките си за поправка при Исо и той отказва да приеме пари от нея. Уговарят се Айшегюл да му донесе обяд, за да се отблагодари за услугата.

Йомер взема от кабинета на Дефне скиците, които някога е нарисувала за „Пасионис“, и я принуждава да го посети в жилището му, за да ги получи обратно. Корай окуражава Дефне да бъде по-дръзка и тя се отправя към новият дом на Йомер. Той й предлага сама да потърси скиците си в апартамента му, за да има възможност да го разгледа. Тя попада на картините от старата му квартира, но въпреки пробудените спомени за общото им минало се сбогува хладно с Йомер, след като намира рисунките си.

Седа е потисната от семейните си проблеми и злоупотребява с алкохол в заведение близо до фирмата си. Синан я отвежда в дома си, тъй като тя не е в състояние да си спомни своя адрес. На сутринта Седа приготвя в кухнята на Синан закуска за дъщеря си Лара и я отнася в апартамента си. Синан откарва Седа и Лара до нейното училище. Тъй като Седа не си спомня събитията от предната вечер, той я успокоява, че между тях не е имало физическа близост.

Йомер прави специален подарък на Дефне, Памир постъпва подло спрямо Йомер и Дефне (16-и април)

Дефне занася на Шюкрю храна, която е приготвила за Йомер, тъй като е забелязала, че хладилникът му е празен и се бои за здравословното му състояние. Тя моли шофьора да не разкрива пред Йомер, че е приготвила ястията. Шюкрю признава истината пред Йомер, но го моли да не споделя с Дефне, че знае.

Йомер издирва рядко първо издание на романа на Марсел Пруст “ Изчезналата Албертин“. От антикварната книжарница го изпращат при колекционера Яз, който е закупил ценния екземпляр. Йомер впечатлява Яз с познанията върху творчеството на Пруст и ценителят се съгласява да му даде книгата, ако изработи специални обувки за подарък за рождения ден на единствената му дъщеря.

Тюркян моли Исо да й помогни с поправката на кухненските тръби. В дома й пристига Айшегюл, която е детегледачка на малкия Исо.

Йомер оставя книгата на бюрото на Дефне и тя решава, че е подарък от Памир, с когото са разговаряли за „Изчезналата Албертин“. Памир не разсейва заблудата й и в замяна иска да танцува с нея на предстоящата вечеринка в чест на сътрудничеството между „Пасионис“ и „Стил“.

Памир разкрива пред Йомер, че Дефне мисли, че книгата е от него и не възнамерява да й съобщи истината.

Йомер пристига на тържеството, организирано от Корай и кани Дефне на танц. Предизвиква я да признае, че чувствата им все още не са изчезнали. Дефне го оставя сам на дансинга.

Дефне и Памир са арестувани, Йомер е обвинен в кражба (17-и април)

Йомер пристига на тържеството, организирано от Корай и кани Дефне на танц. Предизвиква я да признае, че чувствата им все още не са изчезнали. Дефне го оставя сам на дансинга. Памир тръгва след нея и я завежда на лунапарк, за да я развесели. Памир успява да проникне в затворената сладкарница, за да вземе баклава за Дефне. Алармената система се задейства и двамата са арестувани. Дефне и Памир са свободни, защото са оставили пари за откраднатите сладкиши и бележка с обяснение до собствениците на сладкарницата.

Памир се обажда на Йомер да ги прибере от полицейския участък. Йомер потегля с Дефне, преди Памир да успее да се качи в колата му. Йомер отвежда Дефне край морския бряг, но тя се обажда на Исо, който идва да я вземе с автомобила си.

Садри вижда на улицата Айшегюл със съпруга й и се готви да уведоми Исо, че тя не е свободна, но внезапно му се обаждат, че внукът му е приет в болница.

Седа поздравява Синан за блестящата нова колекция на „Пасионис“.

Йомер моли Дефне да прекрати флирта си с Памир, но тя заявява, че няма да напусне работата си в „Стил“ заради неговата ревност.

Фериал предупреждава Йомер и Синан, че италианската модна къща „Вани“ е пуснала на пазара същите модели обувки, каквито има в новата си колекция. Синан нарежда на работниците в цеха да преустановят производството на обувките.

Дефне е уверена, че Йомер не е плагиатствал от италианските дизайнери и го защитава пред Памир и колегата си Айтекин. Тя моли Памир да я освободи от служебните й удължения, за да помогне на Йомер да установи как се е получило сходството в моделите.

Дефне и Памир се обзалагат за Йомер, той я кани да заминат за Лондон, Исо разбира, че Айшегюл е омъжена за Джевдет (18-и април)

Седа забелязва на компютъра на Памир, че той води кореспонденция с модна къща „Вани“. Той я уверява, че преписката му няма връзка със скандала около „Пасионис“. Седа научава от Памир, че бившата съпруга на Синан е Ясемин, която тя познава.

Синан споделя с Неджми, че „Вани“ се готвят да заведат съдебен иск срещу „Пасионис“. Неджми пристига в компанията с приятелите си специалисти по авторско право.

Седа силно се вълнува, тъй като смята да покани Синан на кафе. Той й благодари, но отклонява поканата заради проблемите на „Пасионис“.

Исо кани Айшегюл на среща, но тя отказва и му обяснява, че съпругът й Джевдет очаква да се прибере у дома.

Памир разпитва Дефне защо помага на Йомер. Тя му обяснява, че се чувства съпричастна като бивш служител в “ Пасионис“. Памир предлага да се обзаложат – ако Йомер изгуби съдебното дело срещу „Вани“, Дефне трябва да замине с него на екскурзия в Лондон. Дефне е изненадана от облога, но Памир изказва предположение, че не вярва в победата на Йомер и тя се съгласява.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (1)

Публикувано в на 11 април 2018 г.