Любов под наем еп. 1 от 15.11.2017

Йомер Ипликчи управлява известна модна агенция „Пасионис“ в Истанбул. Леля му Нериман и чичо му Неджми влизат в спор, свързан с поведението на техния началник.

В дома на Нериман и Неджми пристига дядото на Йомер – достопочтеният Хулюси Ипликчи. Той съобщава на сина и снаха си, че ще продаде цялото си имущество и ще ги лиши от наследство, ако Йомер не се задоми до шест месеца и не сложи край на ергенския си живот. Поставя ултиматум – Нериман спешно да намери подходяща невеста за Йомер.

Собственикът на дома, в който живее Дефне заедно със сестра си, баба си и брат си, настоява жилището незабавно да бъде освободено, тъй като не е получавал наемите за него от няколко месеца. Дефне е изненадана и безуспешно се опитва да се защити. Дефне работи като сервитьорка в малък ресторант, който често посещават Йомер и неговият съдружник Синан Каракая. Неджми и Нериман пристигат в офиса на Йомер. Съобщават му, че са избрали бъдещата му невеста. Йомер привидно приема предложението за среща с нея.

В ресторанта Нериман наблюдава отстрани запознанството на Йомер със Сюзен, поредната красавица, която е избрала за своя племенник. Йомер забелязва присъствието на леля си и нарочно решава да целуне Дефне, която се появява, за да вземе поръчката на двойката. Изненадата на Дефне е огромна. Тя удря плесник на Йомер. Тюркян, бабата на Дефне, получава хипертонична криза и Дефне е принудена да напусне работа. Заплашва я уволнение. Нериман, разтревожена споделя с Неджми случилото се в ресторанта.

Прибирайки се у дома, Дефне забелязва група мъже, които нанасят побой на брат й Сердар. Смело се намесва, като се опитва да го предпази от ударите им. Разбира, че брат й дължи огромна сума – 200 000 лири на нападателите си. За да го освободи от тях, тя трябва да възстанови дължимите пари. Нериман споделя със Синан, съдружника на Йомер, своя план да ожени племенника си час по-скоро – Синан трябва да назначи нова асистентка на Йомер, която непрекъснато ще изпълнява неговите желания и ще привлече вниманието му. В квартала на Дефне пристига Нериман, която упорито я издирва. Есра, сестрата на Дефне посочва къде да я открие.

Нериман се запознава с Дефне. Предлага й работа като личен асистент и брак с богат мъж, когото не познава, срещу много сериозна сума от 400 000 лири. Дефне споделя с Нихал полученото предложение. Отправя се към дома на Нериман, съобщава й, че е съгласна с условията и моли за аванс от 200 000 лири. Нериман се заема с промяна на външния вид и поведението на Дефне, както и с изграждането на нейните работни умения. Запознава я с желанията, настроенията, навиците предпочитанията на Йомер. Сердар се завръща у дома, след като Дефне изплаща дълговете му.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2017 г.