„Любов назаем“: лоша ли е злата майка на Галип и в живота?!

Майка (злата майка на Галип) и дъщеря (Рухсар) играят заедно в „Любов назаем“

Майката – Фюсюн Ербулак, признала на съпруга си, че му изневерява. . .

В живота Севинч Ербулак (на снимка 1) не е така самотна като героинята си Рухсар в излъчвания по „Нова телевизия” турски сериал „Любов назаем„. 35-годишната актриса е щастливо омъжена за адвоката Далин Мидят и има 3-годишна дъщеря на име Зейнеп Кавин.

Раждането на Кавин накарало Севинч да се откъсне за известно време от активната си професионална кариера и да се посвети изцяло на детето. Севинч е театрална актриса, която играе редовно в спектаклите на Истанбулския държавен театър и има няколко награди – първата през 1997 г., последната – миналата година, за комедийните си роли. От 1993 г. участва в телевизионни сериали.

Севинч получила предложението за брак от Далин на известната Къз кулеси в Истанбул и веднага казала „Да“. Тя казва, че това е най-разумното, най-правилното решение, което е взела и което е променило изцяло живота й. „По-рано залагах на кариерата, но сега за мен няма нищо по-важно от семейството и малката Зейнеп Кавин”, добавя тя.

Неотлъчно от Севинч по време на бременността й, когато Далин отбива военната си служба, и след раждането на бебето е майка й Фюсюн (на снимка 2), която също е актриса, а в „Любов назаем“ играе злата майка на Галип. В подобен образ българските зрители са виждали Фюсюн и в „Перла“, където изпълнява ролята на измамницата Дилруба.

Освен като актриса, тя е позната в Турция и като писател, преводач и журналист. През 1955 г., на 13 години, се е снимала в първия си филм, а театралната й биография включва десетки представления. Занимавала се е с политическа дейност, влизайки през 80-те години в Турската социалистическа работническа партия, а две от книгите й са били иззети от книжарниците заради „непристойност“.

Фюсюн се развежда и омъжва втори път за съпруга си Алтан Ербулак – карикатурист, комедиен актьор и театрал, който умира през 1988 г. Според турски медии Фюсюн Ербулак се помни с това, че е актриса, която е могла да излезе на сцената в деня, в който умира детето й.

Неотдавна стана ясно, че Фюсюн изневерила на съпруга си Алтан, признала му и това станало причина за развода им.

В телевизионното шоу „Какво става там“ тя разказа, че била дълго време мамена от съпруга си, който по думите й бил голям женкар

. „Един ден и аз му изневерих и му казах: Изневерявам ти Алтан, да знаеш“. Той приел думите й спокойно. „Аз много пъти съм го правил, прощавам ти мила женичке”, отговорил Алтан. Хората около него обаче започнали да му говорят срещу Фюсюн, той не издържал и поискал развод. Само няколко години по-късно се оженили отново.

„Не съжалявам за това, което направих. И днес пак бих направила същото. Алтан беше работохолик и много често ме оставяше сама вкъщи. Това е причината за изневярата ми. Пък и си бях малко лудичка”, казва актрисата.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2010 г.