Любо от Къртицата извън сметките на Рут Колева

„Не съм комунистическа лицемерка“

Скандалната изпълнителка Рут Колева публикува доста дълъг коментар на стената си във Facebbok. Тя си направи равносметка за изминалата 2013г. и разказа на феновете за победите и емоциите, които са я съпътствали през старата година.

Колева е доста недолюбвана както от публиката, така и от гилдията, така че след това изявление, тя със сигурност ще получи доста негативни коментари. Засега обаче, вече 2000 нейни фенове са харесали постът й, който започва с“Е*аси годината. For REAL!“.

„Скочих с парашут, ядох плъх и козе око (съзнателно). Гледах The Prodigy за четвърти път, и Atoms for Peace за първи. Пропътувах Европа с брат ми и се влюбих в Париж и Лондон! Видях слънчогледите на Ван Гог, Мона Лиза и апартаментите на Наполеон. Слушах невероятни улични музиканти пред Notre Dam, и се качих на Айфеловата кула.

Изнесох се 3 пъти и спасих една котка от сигурна смърт. Изкарах книжка и си татуирах диамант. Простих 5 изневери и издадох албум, по който работих сама повече от година. Марк Ронсън го чу и туитна за него!!! Живях 3 месеца с 54 камери и ходих на мач на Ботев Пд. После ходих и в Двореца в Балчик, където е супер яко.

Успях да накарам цялата естрадна гилдия да ме мрази, защото не съм комунистическа лицемерка. Запознах се с много хора и пях на много сцени. Влюбих се два пъти за неподходящи човеци и преглътнах много обиди. Още си пускам D’Angelo и Miss Jill Scott, още вярвам в доброто и в хубавата музика. Горда съм. Доволна съм“, обобщи певицата.

Тя обаче пропусна да спомене, че е намерила нова любов в живота си – Любомир Жечев от „Къртицата“. Момчето не се оказа достатъчно стойностно за споменаване, за разлика от „Продиджи“, например.

По инфо на NaUho.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 2 януари 2014 г.