Любо Нейков стартира нов бизнес

Даниел Цочев влиза в ролята на безскрупулен любовник в „Столичани в повече”

Тази сряда, 1 май, от 21.00 часа по bTV феновете на „Столичани в повече” ще станат свидетели на нов сблъсък – този между отхвърлените Рангел и Зоя срещу влюбените Пацо и Гълъбина. След като двете „гълъбчета” оповестиха връзката си публично по време на тържеството по случай рождения ден на Пламен, Зоя и Рангел ще се опитат да развалят празника. Създалото се напрежение ще ескалира до състезание, в което двамата мъже трябва да защитят собствената си чест. Всичко завършва с фатална ръченица и един очаквано-неочакван резултат.

Едва съвзел се от тежката надпревара, Рангел, вдъхновен и подкрепен от Радко, се впуска в ново състезание. Двамата откриват доходоносно начинание, което изглежда сигурен източник на финанси за семейството. Какъв е новият семеен бизнес, зрителите на bTV ще разберат в новия епизод.

Междувременно  Спас и Гришита, придружени от алпиниста, правят опит да вземат яйцата от гнездото на белоглавия лешояд. Ситуацията се развива комично, но завършва трагично за всеки един от тях. Най-потърпевш се оказва Спас, който „наследява” проклятието от Гришата.

В голяма бъркотия се забърква и Андрей Лютов. Неговата колежка Дарина го принуждава да й върне услугата за спрения материал за Спас. Това, което Андрей трябва да направи, е да отиде с нея на вечеря, чиято цел е да накара омъжения й приятел да я ревнува. В ролята на богатия и безскрупулен любовник, който ще обърка живота на двамата журналисти, ще влезе актьорът Даниел Цочев. До какви последствия ще доведе постъпката на Дарина, зрителите на bTV ще разберат тази сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2013 г.