Любо Нейков говори за семейството и Столичани в повече с онлайн видео и снимки

Любо Нейков говори за семейството и Столичани в повече

Седмица след своя 45-и рожден ден и преди началото на новите сезони на „Столичани в повече” и „Комиците и приятели”, Любо Нейков бе гост на Деси и Сашо в „Преди обед”.

Цели 6 години след излъчването на първи епизод на „Столичани в повече” на 23 март 2011г., след повече от 150 епизода и 10 сезона, тази пролет bTV ще излъчи рекордния 11 сезон на любимия български комедиен сериал.

„За съжаление знаехме, че няма да свърши лесно, защото когато се запознахме със сценария, прекрасните сценаристи бяха заплели такова кълбо с интриги, че разплитането му се оказа по-голямо заплитане. И това дава възможност за заплитане на взаимоотношенията… Този сезон героите ще се върнат в единствения квартал на София, който иска да се отцепи и да стане отново село – Извор. Там обаче нещата от живота ги настигат и те нямат мира” – разказва Любо за новия сезон. Всеки един снимачен ден отнема по 12 часа на актьорите, снимат се по 7-8 сцени, много често репликите се учат на място, споделя още той.

Любо Нейков разкри, че скоро „Комиците и приятели” също ще започнат своя нов сезон в ефира на bTV. Стартиралото като „Комиците” преди близо 10 години предаване ще започне новия сезон според „комишкия календар”. А какво означава това, зрителите ще разберат съвсем скоро.

Извън телевизионните му проекти, Любо се върна назад във времето, спомни си първото качване на сцена, когато е в 4-и клас и се е изявил в качеството си на футболен коментатор на изпит. Актьорът и продуцент си спомни как е бил приет в НАТФИЗ от 2-рия път и какъв е бил животът му в Студентски град. А какъв студент е бил Любо, разказа за зрителите на „Преди обед” проф. Румен Рачев. Любо разкри кои са най-важните неща за него както в личен, така и в човешки план, свикнали ли са съпругата и дъщеря му с известността му, с какво го изненадват и т.н.

Целият разговор можете да видите тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2017 г.