Любо Ганев пробва секс оргии с мъже, само садо-мазо не ще с онлайн видео и снимки

Любо Ганев пробва секс оргии с мъже, само садо-мазо не ще

Любо Ганев правил секс на пъпа на София

Волейболната легенда Любо Ганев (на снимката е със сина си) правил секс на пъпа на София. Двуметровият гигант бил споходен от сексуален ищях една нощ преди няколко години, докато шофирал колата си, а до него седяло тогава съвсем прясното му гадже – пловдивската бизнесдама Мира.

Пикантната история Ганев разкри пред Светлана Василева в третата серия на онлайн предаването й „Интимно със Светлана” (виж тук – http://hotarena.net/upload/show_svetlana/23/video/Ganev3.flv ) . Бившият волейболен национал допусна в собствената си спалня „Мис Плейбой”, за да разкри любопитни пикантерии за интимния си живот.

„Беше отдавна, с Мира още се сваляхме. Награбихме се по средата на един столичен булевард, нямах време дори да отбия. Добре, че не минаха много хора. Май това е последният път, в който съм правил секс в кола. Не ми е удобен, колите са ми малки. Но пък навремето имах един джип, който ми беше екстра за секс. Като полегнех, точен ми беше”, призна Любо.

В предишните два епизода Любо се осмели без бой да разкрие, че е правил оргии – тройки, четворки, с двама мъже, с две жени, въобще – целия арсенал, който сме гледали в порнолентите. Падал си почитател на аналния секс, а в цялата си секспрактика нямал жена, която да не е докарал до оргазъм.

Оказва се обаче, че все пак има нещо в секса, което исполинът не е опитал.  „В леглото няма забранени неща. Това за мен е основният девиз. Но едно от малкото неща, които не съм пробвал, е садо-мазо. Не съм груб, аз съм импулсивен и се стремя да отгатна какво харесва на жената.

Правя секс няколко пъти в седмицата, което е нормално за един мъж. Някои жени издържат повече време без секс, но аз не мога. С Мира имаме една торба със сексиграчки и с тях се разнообразяваме”, не скри и тази подробност от събитията в спалнята си Ганев.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.