Любо Ганев и Даниела Арнаут избират „Miss Cotton Club – Април”

Топ моделът Даниела Арнаут и Любо Ганев журират церемонията „Miss Cotton Club за месец април

На 28 април VIP персони ще избират красавиците в конкурса “Miss Cotton Club” за месец април.

Домакините от хитовия The Cotton Club в Студентски град дават заявка за незабравимо парти, гарнирано обилно със звезден блясък, красота, стил и усещане за жена.

Третото издание на конкурса се организира съвместно с интернет сайт, от чието име подгласничките в надпреварата ще получат безплатни фотосесии, а носителката на короната изготвянето на професионален моден бук.

Организаторите от своя страна ще изненадат финалистките с множество луксозни подаръци и парична награда за кралицата на красотата.

Красавиците ще дефилират в два тура – с бански костюми и тоалети от онлайн бутика IVET.BG. Сред звездите, които ще изберат победителката за април, са топмоделът и дизайнер Даниела Арнаут, Марко Косев – световен шампион по бойно самбо за 2009 г. и бившата звезда на националния отбор по волейбол Любо Ганев. В ролята на водещи на лъскавото парти ще влязат атрактивните актьори от НАТФИЗ – Христо Пориазов и Бети Методиева. Организаторите от The Cotton Club са подготвили и изненада за гостите си с невероятните изпълнения на балет “Магия”.

Сред 7-те кандидатки за титлата „Miss Cotton Club – Април”, ще бъде избрано едно момиче, което заедно с победителките в отделните издания до края на годината, ще се снима в Арт календар за 2011 год. Записвания за участие в конкурса могат да се направят на телефони 0887 423 153 и 0888 127 388,  с регистрация на сайта www.bg-face.com или на място в The Cotton Club, Студентски град.

Очакваме Ви на 28.04.2010, от 23:30 ч. Мястото остава същото – The Cotton Club!

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.