Любо Дилов-син си намерил гадже в нета – показва го в „Търси се…“

Уникални кадри от подводните спускания на Любен Дилов-син ще видят зрителите на „Търси се…” тази събота по bTV

Един от членовете на журито на „България търси талант” – Любо Дилов-син, ще бъде гост в студиото на „Търси се…” тази събота, 24 април, от 11 часа, по bTV. Това ще е един от малкото разговори с Любо Дилов-син, в който ще бъдат разкрити подробности от личния му живот и емоциите, които го вълнуват извън телевизионните участия.

Първата изненада за Любо ще бъде неговият приятел от детските години – Слави Бинев. Двамата са израснали в една махала и до днес са запазили дълбоките си приятелски чувства. „Любо е част от мен, много съм свикнал с него, въпреки че се изявяваме на различни професионални полета. Той е една от белите птици на сцената на живота”, ще определи своя приятел Слави Бинев. Той ще го провокира да покаже нещо от каратето, по което го е запалил.

За първи път зрителите ще видят приятелката на Любо Дилов-син – Мария Маркова, която единствено в „Търси се…” ще разкаже историята на тяхната 5-годишна връзка. „Запознахме се в интернет. Срещнахме се, говорихме и любовта се случи”, ще сподели Мария. „Обезкуражаващо е да си около него, защото знае много. Непрекъснато се стремя да го догоня”, ще признае любимата на Любо. Оказва се, че от двамата тя е по-ревнива, а в дома им готви само той.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Любо и с още една важна жена в живота му – неговата сестра Маргарита. „Още като дете беше толкова атрактивен, всички много го харесваха”, ще се върне към детството им Маргарита. Тя ще разкаже и за най-трудните периода в живота им.

За най-голямата страст на Любо – гмуркането, ще разкажат хората, с които той практикува този екстремен спорт. Сред тях е и един от добрите му приятели – Евтим Милошев. Зрителите ще видят уникални кадри от подводните спускания на Любо и ще се убедят, че той не губи своята нестандартност дори и на дъното на океана. От своите приятели гмуркачи Любо ще получи уникално предизвикателство – в студиото ще трябва да се екипира с жилетка и други основни принадлежности за гмуркането.

Любопитни щрихи към неговия образ ще прибавят и колегите от журито на „България търси талант” – Маги Халваджиян и Хилда Казасян. Те пък ще го провокират да се яви на кастинг за предаването, за да покаже най-големия си талант. Какъв ще е той – зрителите ще разберат тази събота в „Търси се…” по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2010 г.