Любимият диджей на Armin van Buuren идва да ни омае и нас

За първи път у нас  – немският диджей Jerome Isma-Ae

На 15 май в клуб Ялта за първи път у нас пристига роденият в Мюнхен, но с тайвански корени диджей Jerome Isma-Ae. Номиниран за Най-добър прогресив хаус артист за 2009 г. в престижните музикални награди на най-големия музикален портал Beatport, Jerome Isma-Ae е сред музикантите гостували във всички най-големи клубове по света.

Страстта му към музиката започва още в детските му години.  Jerome Isma-Ae завършва музикално училище, композира мелодии за пиано и малко по-късно вече е басист в хеви метал банда. Първият му трак “Under 100Hz” излиза през 1994 г., издаден от техно лейбъла Delirium, тогава е и стартът на кариерата му като диджей. 15 години по-късно той има вече над 100 рилийза, които са продуцирани от различни лейбъли, сред които Hope, Baroque, Armada & Toolroom. През  2005 г . Jerome Isma-Ae създава свой собствен лейбъл Jee Productions, наложил се като водеща сила в прогресив трайбъл звученето.

С хиляди фенове по целия свят, талантът на Jerome Isma-Ae е оценен подобаващо и от гилдията.  Той се превръща в любимец на холандската мега звезда Armin van Buuren, който това лято за първи път ще гостува у нас. Именно затова Jerome Isma-Ae често е подгряващ диджей на най-голямата транс икона, като последната им обща изява бе в Маями на Winter Music Conference.

Не пропускайте първата изява на Jerome Isma-Ae в България, защото по всички личи, че той ще е се превърне в новия любимец на българската публика.

Moony – I Don’t Know Why ( Jerome Isma-Ae Remix)

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2010 г.