Лято 2013 с Mark Knight, Sandy Rivera и Above&Beyond

Над 20 световни звезди пристигат за най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer

Поредица от мега събития на българското Черноморие са подготвили от Yalta Club за предстоящия летен сезон. Повече от месец родните фенове ще бъдат изкушени от партита с едни от най-големите имена от световната сцена под шапката на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас  Solar Summer.

В продължение на пет уикенда от 26 юли  Solar Summer ще гостува в Слънчев бряг на  Cacao Beach, като едновременно с това ще има и своя сцена – Solar Dance Arena, в рамките на Spirit of Burgas. Програмата на тазгодишното издание ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни и качествени артисти.

Парти маратонът на Solar ще започне на 26 юли на Cacao Beach с гостуването на шведското величие Adam Beyer в компанията на убийствено красивата и изключително талантлива Nicole Moudaber. Следващия ден от уикенда (събота, 27 юли) ще продължи с взривоопасна музикална комбинация, забъркана от носителя на Грами Sharam, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera и гостуващия за първи път у нас Dirty South.

На 2 август рекордите за парти настроение и неспирни танци, регистрирани у нас, със сигурност ще бъдат подобрени. Причината е само една – поредната визита на британската денс машина Mark Knight, който обещава разбиващ 6-часов сет. С маратонски сетове е известен и основателят на култовия лейбъл  Desolat Loco Dice, който ще поеме парти щафетата на следващия ден. Заедно с него на 3 август ще видим и Robert Dietz и една от институциите на лондонска сцена Enzo Siragusa.

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за  b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber.

На 16 август ще гостува още един артист, който не еднократно е показвал специалното си отношение към българската публика. След като избра да посрещне нова година в Yalta Club, Dubfire е подготвил нова музикална доза забавления и за Solar Summer.

Този път той ще доведе у нас и двамата канадски артисти Carlo Lio и The Junkies, с които многократно е свирил на едни от най-големите световни сцени.

Датата 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand. След няколкото епични гостувания у нас, очакванията на феновете за всяка нова визита на Fedde са още по-големи. А повече от ясно е, че той няма да ни разочарова. Fedde le Grand е подготвил 6-часов сет гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалното MC на Sensation White – MC Gee.

Не по-малко интересни артисти са поканили организаторите от Yalta Club за своята сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. Най-известното транс трио Above&Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката ще види и чуе на 27-ми юли.

Съвсем скоро предстои да бъдат обявени всички артисти, които ще гостуват на най-мащабното издание на Solar Summer.

Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.