Лято 2013 – 150 партита в Bedroom Beach Слънчев бряг!

150 партита ще тресат Bedroom Beach в Слънчев бряг това лято

Сезонът започва с Paradise Circus и  DJ Crazibiza

Невиждан до сега цирков спектакъл, изпълнен с неповторими ефекти, ще постави началото на двудневния парти маратон за откриването на Bedroom Beach. Грандиозното представление, в което ще участва жената каучук с нейната уникална програма, е само първата част от шоуто на 31 май, към което по-късно ще се присъединят и топ диджеите Crazibiza. Музикантите, чийто парчета – Spinning around, My lips и Bitch lady се слушат на най-тузарските плажове в света, ще бъдат подгрявани от резидента на Bedroom club и диджей на годината – Mascota.

На 1 юни вечерта Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще представят най-новия си танцувален проект Cleopatra, подкрепен от Katarzyna Estate. С подобни вариатетни спектакли – с пищни костюми, със специална сценография и хореография оттук нататък ще започва всяко парти на Bedroom Beach.

Малко по-рано през деня ще отвори врати и първият бутик на бранда – Bedroom Store. В него ще се предлага лимитирана серия плажна мода и аксесоари.

Освен унгарският тандем Crazibiza в разнообразната програма на клуба това лято са включени и още десет световноизвестни музиканти, които редовно забиват в прочутия испански курорт Ибиса. Петима от тях – испанецът Ruben Alvarez, белгиецът Kolombo, италианският тим Supernova и англичанката Sam Divine ще пускат house музика.

Специално за черните партита Blackroom R’n’B, които ще бъдат всяка сряда идват Million Stylez, Blackstreet, Truth Hurtz и Redmаn.

Предвидени са и два провеждани вече конкурса – Miss Silicone, който ще се проведе на 19 юли и Miss Bad Girl – на 26 юли.

Някои от тематичните партита тази година са с доста ексцентрични имена: Future Heroes, Aventure, The Land of pleasure, и няма начин да не бъдат запомнени.

Тримата диджеи на клуба – Mascota, Andrew и C-Fusion ще миксират и през деня и през нощта различни жанрове електронна музика. Специални гости на Bedroom Beach през този сезон ще бъдат и българските изпълнители Bobo, Pechenkata, Krisko, Ice Cream, Jahmmy.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.