Луксозни снимки на Мария и защо си вдигна хонорара?! с онлайн видео и снимки

Луксозни снимки на Мария и защо си вдигна хонорара?!

Мария – специален гост на “Автограф”

В новия брой на “Автограф” гостува Мария, която се срещна с водещата Галя Димитрова броени дни след като се завърна от романтична почивка. Певицата посети едно от най-красивите места в света – Портофино, където прекара седмица заедно с любимия си Християн.

Повлияна от една песен, в която се пее “намерих любовта си в Портофино”, Мария споделя, че това място е било много подходяща дестинация за тях двамата. Тя разкрива, че там са посрещнали рождения ден на любимия й мъж в тесен семеен кръг, защото такива поводи не е важно да са свързани с много хора.

За певицата такъв празник трябва да носи хубави емоции – любов, страст, не само към човека до теб, но и към всички, които обичаме. В “Автограф” Мария открехва вратата на личния си живот и споделя, че с Християн се чувства прекрасно.

Звездата на “Планета” споделя с какво Християн е спечелил нейното внимание и впоследствие любовта й. Не пропускайте новия брой на предаването, за да разберете защо певицата е намалила броя на участията си и е увеличила хонорара си. Какви са новите музикални проекти на Мария и кога ще ни зарадва с нов видеоклип, също може да научите в “Автограф”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо и снимки: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 27 юли 2012 г.