Лудите звезди в Африка хрупат телешки черва

Високи скорости, филе от крокодил и близка среща със змии в следващите дни в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”  по bTV

След близо двуседмично обикаляне на Африка, участниците в най-горещото риалити вече могат да се похвалят с престой в две държави – Замбия и Ботсуана и живот както в луксозни условия, така и в оскъдица. В следващите два дни 12-те звезди ще се впуснат в яростна надпревара с лодки, ще научат какъв вкус имат африканските деликатеси и как да разпознават едни от най-опасните влечуги – змиите. Във вторник и сряда зрителите ще видят още кого ще предизвика Люси на дуел и кой ще излезе победител в него.

Довечера зрителите на bTV ще станат свидетели на това колко умело жените в лагера ще се справят с една нетипична задача – карането на лодка. Участниците в шоуто ще трябва да се разделят на два отбора и да вземат участие в състезание с лодки. Те избират да се разделят на мъже и жени, а отборът, който ще постигне победата ще изпревари вторият в класирането само с 30 секунди. Не само уменията, но и избраната стратегия ще доведе до победата на единия от двата отбора, а кой е той ще стане ясно във вторник вечер от 20.00 часа.

За високия адреналин за звездите ще се погрижат и африканските деликатеси. Участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще имат възможност да опитат филе от крокодил, опашка от теле, телешки черва, телешки език и пилешки шийки, приготвени по оригинална местна рецепта. Някои от тях ще откажат, но един от участниците за втори път ще се справи успешно със задачата и така ще се превърне в герой на деня.

Междувременно спорът между близначките и Тошко ще излезе извън рамките на обикновен конфликт, които освен по време на елиминациите ще стане тема на разговори и в лагера. И докато някои от участниците все още не могат да си обяснят в какво се корени той, то други ще вземат дейно участие в раздухването или решаването му.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2013 г.