„Лудите“ близначки Толеви признават заболяване по bTV

Лъвове посещават лагера на участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели!”  

Тайни и скандали ескалират в лагера на звездите утре вечер по bTV

Най-необикновените посланици на България в най-екзотичното кътче на Земята останаха девет. Тази седмица предстоят последните им приключения в африканската савана и първите в пустинята Калахари.

Умората сред участниците става все по-силна и видима, но въпреки това те ще трябва да летят със самолет над саваната, да готвят по нов начин, да майсторят трикраки столчета по местен образец, да тичат. А за да не губят форма се оказват обрани и разделени.

В епизода в понеделник участниците ще разкажат и покажат на зрителите какво се случва след посещение на лъвове през нощта. Единственият, който е видял лъвовете в лагера през нощта е Георги Тошев. Чул „мъркането” на голямата котка, той се престрашил да погледне през прозореца на палатката и видял един от четирите лъва, които посетиха лагера на участниците. Същата вечер палатката на Милена, която вече спи сама след скандала с Николета, едва е устояла на бурята през нощта. Кутията за кафе на участниците също е пострадала… от зъбите на любимата им хиена.

Освен посещенията на екзотичните животни и въпреки мисиите, които дадоха възможност на Юли да лети със самолет над саваната и звездите да си припомнят вкуса на шоколада, в лагера на звездите скандалите стават все повече.

Освен с останалите участници, Николета ще влезе в конфликт и с местните хора, а най-потърпевш се оказва гидът Линиъс.

Милена също по традиция няма да бъде пощадена от ясновидката, чиито способности са подложени на сериозно изпитание и почти се провалят.

Настроенията срещу Николета стават все по – сериозни, но конфликти се появяват и на други фронтове. След тежкото боледуване на Тошко идва ред на близначките да разкрият една дълбоко пазена тайна – сериозно заболяване, което обаче става достояние на всички участници. Здравословните проблеми на двете момичета изкарват на бял свят истинското отношение на останалите към тях – те не просто са загрижени за физическото им състояние, но и за психическото. Основните аргументи са, че Еми и Дори са ”сприхави, агресивни, подмолни и лицемерни”.

Ще се отрази ли всеобщото мнение и настроение на участниците към близначките Толеви на  елиминациите или конфликтната Николета ще се окаже по-голям трън в техните очи, зрителите на bTV разберат от двучасовия епизод в понеделник, 21 октомври, от 20.00 часа.

Гледай видео записи от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2013 г.