„Луда нощ“ – след „Романтика“, и ENERGY среща влюбени двойки!

Луда нощ с радио ENERGY

Намери сродната си душа с NRJ и кино Арена!

Радио ENERGY и кино Арена канят слушателите на луда и изпълнена с адреналин нощ в София, Варна и Пловдив! Всеки ден до 16 април в предаването Drive Time с Крис между 16:00 и 19:00 ч. те ще могат да си спечелят съдбоносна среща със сродната си душа на speed dating сесията (сесия „бързи срещи”), организирана от кино Арена и радио ENERGY.

На 19 април от 20:00 часа за първи път в България ще се проведе организиран кръг по speed dating – бързи срещи! Всеки следобед радио ENERGY ще дава възможност на слушателите си да спечелят покана за участие в speed dating сесията. А най-смелите, които се включат в нощта на срещите, ще могат да гледат предпремиерно и най-яката комедия тази година „Луда нощ” – от режисьора на „Нощ в музея” и с участието на Тина Фей и Стив Карел.

По време на speed dating-a всеки участник ще разполага с точно три минути да размени мисли, идеи и предпочитания с по 15 или 20 души от противоположния пол. Всичко  това – с идеята за търсенето на сродната душа!

Водеща на speed dating в София ще бъде чаровната Крис от Drive Time – следобедният блок на радио ENERGY, а специални гости и участници – Вяра, Илиян и Джули, любимите ви лица, познати от ефира на CITY TV.

Ето и местата на провеждане на speed dating сесията на 19 април:

  • София – ВИП кафе на кино Арена Запад
  • Варна – клуб Playground  – 4ти етаж в Мол Варна
  • Пловдив – кафето в сградата на кино Арена Фламинго

За повече информация – слушай радио ENERGY  и следи www.nrj.bg.

Слушай радио ENERGY сега: radio-tv.slusham.com/links.php?id=1268

Коментари (0)

Публикувано в на 12 април 2010 г.