Ловецът на бежанци Динко в Биг Брадър ол старс

Съквартирант с изключително противоречива репутация се канят да вкарат в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“ продуцентите на формата. Става дума за Динко Вълев от Ямбол, известен и като Ловеца на бежанци.

След като стана национален герой, залавяйки 20 сирийци на границата ни с Турция, през последната година Вълев имаше на няколко пъти проблеми с властта. През лятото полицията в Ямбол го прибра в ареста, след като преби двама свои служители, които по думите му крадели нафта от стар автобус. Дни по-късно Вълев се забърка в нов инцидент – нанесе побой над търговец на авточасти от Първомай. А в края на пролетта бившата му приятелка, 20-годишната Десислава, подаде в полицията жалба срещу Вълев, като го обвини в насилие.

Избухливият ямболия със скандална биография бил сред сигурните участници в сезона за звезди от предишни риалити формати, който трябва да стартира в средата на ноември, веднага след края на „ВИП Брадър“. Динко явно вече е подписал и договора си, а и е записал визитката си за предаването. Като не се е стърпял да се похвали тук-там, че му предстои кариера на съквартирант в най-гледания формат с видео, на което се виждат декорите на шоуто.

Странно по каква линия Вълев е бил одобрен за „Ол Старс“ от продуцентите и дали появата му във формата не е нож с две остриета, предвид бурния му нрав. Макар настоящият ВИП-сезон да бе обявен като Сезон на любовта, съквартирантите многократно си скачаха на бой, а по мистериозни причини бе потулен физически сблъсък между Цуни и Даниел Петканов. Предвид всичко това, то от средата на ноември в Къщата би следвало да вкарат персонален охранител на Динко Вълев, който има навика да скача на бой с повод и без повод.

Паметливи фенове на риалити форматите в родния тв ефир припомнят, че най-вероятно „заслугата“ на Вълев да участва в „Ол Старс“ са петте дни, през които гостува на „Фермата“ в края на миналата година.

Това, че ямболията е приел да влезе в предаването, пък спука финансовите балони, които самият той най-вероятно е надувал за собствена реклама.

През това лято из медиите се появи информация, че Нико Тупарев ухажва две поредни години Ловеца на бежанци, като първия път последният е отказал хонорар от 250 хил. лв. А за настоящия ВИП-сезон маститият продуцент вдигнал мизата на 400 бона. Защо Динко е отказал и тази „оферта“ не стана ясно. Най-вероятно защото преговори за такива суми изобщо не са водени. Защото кой ще откаже участие за 400 хиляди лева, а ще приеме такова в „Ол Старс“, където най-високият хонорар за 4-седмичното шоу е 20 бона?!

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 2 ноември 2017 г.