LOVE.NET и „Стъпки в пясъка“ – премиери по Нова телевизия с онлайн видео и снимки

LOVE.NET и „Стъпки в пясъка“ – премиери по Нова телевизия

На 3 март, като част от празничната програма, Нова ТВ ще излъчи специален празничен брой на шоуто „Аз обичам България“ – събота, 20.00 ч.

На 3 март, от 23.00 ч., премиерно за България ще бъде излъчен българският филм „Стъпки в пясъка“

На 4 март, от 20.00 ч.,  отново премиерно за България ще бъде излъчен българският филм „LOVE.NET“, на който Нова ТВ е и копродуцент.

От 27 февруари започват повторения на епизодите от втория сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата“ – отпонеделник до петък, 16.00 ч.

От 27 февруари започва четвърти сезон на сериала  „Престъпни намерения“ – всеки делничен ден от 22:30 часа.

03 март, събота, 23.00 часа
СТЪПКИ В ПЯСЪКА
2010 / България
Режисьор: Ивайло Христов
В ролите: Иван Бърнев, Яна Титова,Асен Блатечки, Деян Донков, Велко Кънев, Васил Михайлов, Валентин Танев, Пламена Гетова, Карла Рахал, Ненчо Илчев и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Смешен и трогателен разказ за една истинска любов, за която времето и разстоянието нямат никакво значение.

Слави и Нели са заедно откакто се помнят. Израстват заедно в малък провинциален град по време на комунистическия режим и неусетно приятелството от детинство се превръща в любов. Но както често се случва, след гимназията Нели е приета да учи висше образование в София, а Слави изпратен в казармата, за да отслужи дълга си към държавата. И също така както често се случва, пътищата им се разделят. Слави е наследил от дядо си едно качество, което винаги е определяло поведението и живота му – когато му стане тъпо, той си тръгва. А след като изгубва Нели, на него му е адски тъпо. И той тръгва. Далеч от града, далеч от страната, далеч от всичко. Но времето и разстоянието не са в състояние да го накарат за забрави. И след много държави, след много километри, след много години, той отново се връща. Връща се там, откъдето сърцето му никога не си е тръгвало.

04 март, неделя, 20.00 часа
LOVE.NET
2011 / България
Режисьор: Илиян Джевелеков
В ролите: Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Койна Русева, Диана Добрева, Диляна Попова, Джон Лоутън, Мик Бокс, Йорданка Кузманова, Владимир Пенев, Лора Чешмеджиева и др.
Жанр: Романтична драма

Гледай видео анонс онлайн

LOVЕ.NET проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства. Филмът разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната, мистична и необяснима любов, но и за повърхностната, бързо ликвидна любов.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2012 г.