Лотария с Ангел и Моисей раздаде 90 000 лева – видео

Над 90 000 лева в пари и награди се раздадоха в събота в „Национална лотария“

Нови девет щастливци бяха изтеглени от жребия, който се провежда под контрола на Държавната комисия по хазарта, и взеха участие в уникалното за ефира гейм шоу „Национална лотария“ в събота. Гости в предаването тази събота бяха звезди от X Factor Ангел и Моисей.  Дуетът води подгряващата игра с публиката и помогна на водещия Захари Бахаров в раздаването на награди.

В играта „Щастливата монета“ лекият автомобил спечели Иванка Харизанова. Късметлийката пенсионерка от Шумен толкова се развълнува от наградата, че не успя да сдържи сълзите си. „Шоуто е голямо, а емоциите – неподправени. Бих дошла отново да играя, стига да имам този късмет“, добавя участничката. Щастливката разбира за играта от интернет и след като си купува само един билет печели „Участие в жребии за ТВ игри“.

Във втората игра „Сейфове“ двамата участника си тръгнаха с общата сума от 12 500 лева. Двете преподавателки – Ана Малковска от Девин и Янка Топалова от Гърмен, си тръгнаха съответно със сумите от 5 500 и 7 000 лева.

Нечуваната сума от 55 000 лева беше спечелена от Юлия Петрова от София в третата игра „MEGA JACKPOT”. „Не виждах водещия. Не можех да мисля. Исках само да играя. Едвам се държах на краката си“, разказва за емоцията самотната майка. Тридесет и четири годишната служителка в охранителна фирма обеща да отдели парите за образованието на дванадесет годишната си дъщеря Мартина.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Еврофутбол и Fastpay.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.