Лотар Матеус повежда лъвовете срещу Уелс – по БНТ и онлайн!


България срещу Уелс пряко по БНТ 1 и онлайн

БНТ 1 ще излъчи и запис на срещата Черна гора – Швейцария

В петък, 8 октомври,  от 21:30 часа пряко по БНТ 1 и онлайн ще бъде излъчена футболната среща между България и Уелс.

Новото начало за българския национален отбор започва на стадион Кардиф. Срещу драконите от Уелс – Хер Матеус ще поведе лъвовете в първата решителна битка в борбата за едно от челните две места в групата.

Лотар Матеус повика в тима трима дебютанти – вратарят Боян Пейков, Даниел Димов и Николай Бодуров. В състава се завръщат позабравените Цветан Генков, Валентни Илиев, Димитър Макриев, Петър Занев и Павел Виданов. От първоначално повиканите играещи футболисти в чужбина, германецът се отказа от Валери Божинов и Иван Стоянов. Националите се събират в Правец в понеделник, а за Кардиф заминават в сряда следобед.

Малко след двубоя Уелс – България в Кардиф БНТ 1 ще излъчи пълен запис на срещата между конкурентите ни в групата Черна гора и Швейцария с начален час 23:50. По същото време срещата ще може да бъде гледана и онлайн на www.bnt.bg.

Черногорците могат да се похвалят с две победи от два мача на старта и нов успех може да ги изстреля в орбитата на мечтите. След загубата от Англия „кръстоносците“ нямат право на грешка.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.